Στραματσόνι: "Είμαι ικανοποιημένος από το 4-3-3"

Ικανοποιημένος από την αλλαγή του συστήματος του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Αστέρα έμεινε ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, ωστόσο τόνισε πως οι "πράσινοι" έπρεπε να είχαν "τελειώσει" το ματς νωρίτερα.

Στραματσόνι: "Είμαι ικανοποιημένος από το 4-3-3"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είχαμε μία καλή αρχή στο ματς για 20-25 λεπτά, αλλά μετά χωρίς λόγο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Με ανησύχησε αυτό για να πω την αλήθεια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή αντίδραση. Ειδικά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν το καλύτερο που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ομάδα και πήραμε τελικά τη νίκη".

Για το 4-3-3 που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο: "Είμαι νέος εδώ αλλά είναι πολύ θετικό ότι οι παίκτες με ακολουθούν σε αυτά που λέω. Παίξαμε 4-3-3 στο δεύτερο ημίχρονο για πρώτη φορά και είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου".

Για την απόδοση του Εσιέν: "Για μένα το πιο σημαντικό είναι αυτοί οι παίκτες να παίζουν σαν ομάδα. Ξέρω ότι είναι όλοι καλοί παίκτες αλλά θέλω να μιλάω μόνο για την ομάδα. Και ο Εσιέν είναι καλός παίκτη δεδομένα, απλά θέλω να μιλήσω μόνο για την ομάδα".

Για τα γκολ στα τελευταία λεπτά: "Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς, είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε αλλά δεν το κάναμε. Οι σπουδαίες ομάδες τελειώνουν τα ματς και έπρεπε να το είχαμε κάνει πριν χάσει την ευκαιρία ο Αστέρας να ισοφαρίσει με το δοκάρι. Και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-0

Τρομερή μπαλιά από τα 40 μέτρα από τον Εσιέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK