Συμφωνία με Πέτριτς, έρχεται κι ο Όλσεν

Ο Μλάντεν Πέτριτς συμφώνησε προφορικά με τον Παναθηναϊκό και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία η μεγάλη μεταγραφή του Κροάτη διεθνή επιθετικού. Ο ρόλος του Πράνιτς αλλά και της Ελληνίδας συζύγου του παίκτη. Κλείνει ως δανεικός από την Ίντερ και ο Δανός μέσος Πάτρικ Όλσεν. Ρεπορτάζ Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Συμφωνία με Πέτριτς, έρχεται κι ο Όλσεν

Το "μπαμ" του Παναθηναϊκού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρίσκεται προ των πυλών. Ο Μλάντεν Πέτριτς πείστηκε να φορέσει την πράσινη φανέλα, μετά τις συνεχείς επαφές που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο με συνολικές απολαβές 600.000 ευρώ (200.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και 400.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν).

Από το βράδυ της Πέμπτης σας είχαμε ενημερώσει ότι η υπόθεση βαδίζει σε καλό δρόμο και πλέον υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Πέτριτς είπε το ναι για τρεις λόγους: ο Παναθηναϊκός τον καλύπτει στο αγωνιστικό σκέλος, εξασφαλίζοντας του χρόνο συμμετοχής στην προσπάθεια του 32χρονου φορ να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Κροατίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Δεύτερον ο Πράνιτς κυρίως αλλά και ο Σίλντενφελντ του μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την ομάδα και την Αθήνα. Τρίτον η Ελληνίδα σύζυγος του Πετριτς, Δέσποινα Αγαπητού επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα.

Το επόμενο βήμα είναι η άφιξη του Πέτριτς στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις τελικές συζητήσεις προκειμένου να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου. Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός αναμένεται να προσαρμοστεί άμεσα, αφού έχει συνεργαστεί με τον Μπεργκ στο Αμβούργο, ενώ η παρουσία των δύο συμπατριωτών του, των Πράνιτς και Σίλντενφελντ, θα τον βοηθήσουν για να μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.

Συμφωνία με Πέτριτς, έρχεται κι ο Όλσεν

Παράλληλα οι "πράσινοι" ψάχνονται για έναν κεντρικό μέσο και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ για τον 20χρονο Δανό χαφ της Ιντερ Πάτρικ Όλσεν με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Είναι διεθνής με την U-21 της εθνικής ομάδας της χώρας του, μετακόμισε το καλοκαίρι του 2012 από την Μπρόντμπι στο Μιλάνο, εφέτος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και μετρά μια συμμετοχή με την Ίντερ στο Κύπελλο Ιταλίας αλλά οι "νερατζούρι" θέλουν να τον δώσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Δείτε τον Πάτρικ Όλσεν εν δράσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK