Τέλος και επίσημα Φάμπρι, Βονόρτας ο επόμενος

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να τελειώσει τον Φάμπρι από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Βονόρτας θα είναι ο επόμενος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέλος και επίσημα Φάμπρι, Βονόρτας ο επόμενος

Τα όσα είπε ο Φάμπρι το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η εικόνα της ομάδας, αλλά και οι σχέσεις του με τους παίκτες, έστειλαν τον Ισπανό προπονητή στο ταμείο ανεργίας.

Οι Αλαφούζος, Παναγόπουλος και λοιποί συνεργάτες προχώρησαν σε ευρεία σύσκεψη το απόγευμα της Κυριακής και αποφασίστηκε το άμεσο τέλος της συνεργασίας με τον Φάμπρι, ο οποίος δεν θα περάσει από την Παιανία να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές. Από στιγμή σε στιγμή, μάλιστα, αναμένεται η ανακοίνωση που θα επισημοποιεί τις εξελίξεις.

Ο Γιάννης Βονόρτας έχει ειδοποιηθεί και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από την προπόνηση της Δευτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η τέταρτη αλλαγή προπονητή μέσα στη χρονιά και η ισοφάριση του ρεκόρ της σεζόν 2004-05. Τότε ο Παναθηναϊκός άρχισε με τον Γιτζάκ Σουμ και συνέχισε με τους Σκάζνι, Φυλακούρη και Μαλεζάνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Fabriciano Gonzalez και τον βοηθό του Ferreira King. Ευχαριστεί αμφότερους για τη βοήθειά τους σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για το σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Νέος τεχνικός αναλαμβάνει, ως τη λήξη της σεζόν, ο Γιάννης Βονόρτας".

Διαβάστε ακόμη για τον Παναθηναϊκό:

Φάμπρι: "Οι παίκτες δεν έχουν αρχ...α"

Υπ' ατμόν ο Φάμπρι

Εξαλλος με Φάμπρι ο Καρνέζης

Το σχόλιο του Δημήτρη Κριτή

News 24/7

24MEDIA NETWORK