Το αποχαιρετιστήριο δώρο του Νίνη

Ο Σωτήρης Νίνης έφερε τον Παναθηναϊκό ένα βήμα πριν από τα προκριματικά του Champions League και την Κυριακή (20/05) οι "πράσινοι" καλούνται απέναντι στην ΑΕΚ να σφραγίσουν το εισιτήριο που θα δώσει ελπίδα για το αύριο. Ο Γ. Τριανταφυλλίδης σχολιάζει και τις κινήσεις Αλαφούζου.

Το αποχαιρετιστήριο δώρο του Νίνη

Οι παίκτες του Φερέιρα πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στα πλέι οφ με το 0-1 στο Περιστέρι και πλέον χρειάζονται μια ισοπαλία με αντίπαλο την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ως γηπεδούχοι για να σφραγίσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να αφήσει μια γλυκιά γεύση στο φινάλε της περιόδου και κυρίως να δώσει ελπίδα για την επόμενη μέρα.

Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά η προοπτική για τη νέα σεζόν που ζητά επιτακτικά και ο ίδιος ο Φερέιρα για να παραμείνει στην Παιανία, θα υπάρξει εφόσον επιτευχθεί ο τελευταίος στόχος που έχει απομείνει σε συνδυασμό με τις κινήσεις της νέας διοίκησης για την αδειοδότηση και την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

Το αποχαιρετιστήριο δώρο του Νίνη

Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του στο Περιστέρι αλλά το ζητούμενο ήταν το τρίποντο και ο Σωτήρης Νίνης σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του με την "πράσινη" φανέλα, έβαλε την υπογραφή του. Ο μικρός πανηγύρισε έξαλλα και ξέσπασε, αποδεικνύοντας πως θέλει να φύγει με το κεφάλι ψηλά και ότι δεν ξεχνάει την ομάδα που τον ανέδειξε.

Λάθη μπορεί να έγιναν εκατέρωθεν με την ανταλλαγή εξωδίκων τον περασμένο Δεκέμβριο και σίγουρα η διοίκηση φέρει ευθύνη για το γεγονός πως ο Νίνης φεύγει χωρίς να φέρει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, όμως το διαζύγιο στο τέλος θα πρέπει να είναι φιλικό και ο Νίνης θα πρέπει να χειροκροτηθεί από τους φίλους του "τριφυλλιού" την Κυριακή (20/05) στο ΟΑΚΑ στην τελευταία εμφάνιση του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Και η πόρτα πρέπει να μείνει ανοιχτή για το μέλλον. Ο διεθνής άσος καλά κάνει και δοκιμάζει την τύχη του στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Πάρμα και είμαι σίγουρος πως και ο ίδιος θα θελήσει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναφορέσει τη φανέλα του "τριφυλλιού", όταν και αν αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Το αποχαιρετιστήριο δώρο του Νίνη

Αισιοδοξία παρά τη μείωση του μπάτζετ

Την ίδια ώρα, η διοίκηση συνεχίζει τις κινήσεις της για την εξασφάλιση της αδειοδότησης και ο Γιάννης Αλαφούζος επιβεβαίωσε στους μικρομετόχους την προσπάθεια που κάνει για δάνειο από τράπεζα ύψους 5 εκ. ευρώ. Υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά η ομάδα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά το μπάτζετ για τη νέα σεζόν θα μειωθεί, όπως τόνισε και ο Δημήτρης Γόντικας στους μικρομετόχους. Ο Παναθηναϊκός θα προωθήσει παίκτες από τις ακαδημίες και θα προχωρήσει σε μεταγραφές νεαρών ταλαντούχων παικτών στην προσπάθεια του αφενός να εξυγιανθεί οικονομικά και αφετέρου να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Θα τα καταφέρει; Ελπίδες υπάρχουν και κάνοντας κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Το πρώτο ζητούμενο είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ την Κυριακή με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK