Το επικό ξέσπασμα του Μαλεζάνι 9 χρόνια μετά (VIDEO)

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 2005 και μετά από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο τότε τεχνικός του "τριφυλλιού" χάνει την ψυχραιμία του και αρχίζει να ωρύεται στα ιταλικά: cazzo, cazzo, cazzo!

Το επικό ξέσπασμα του Μαλεζάνι 9 χρόνια μετά (VIDEO)
INTIME SPORTS

Η ιστορική συνέντευξη Τύπου, η οποία συμπεριλήφθηκε σε άρθρο του ESPN τον Ιούνιο του 2011, έμεινε στην ιστορία για το ξέσπασμα του Ιταλού προπονητή.

Εξοργισμένος από ορισμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν από κάτω, ο (ήδη σε μεγάλη ένταση) Μαλεζάνι σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να βρίζει στα ιταλικά.

Δίπλα του η μεταφράστρια σημείωνε επί 4 λεπτά, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να πει τα όσα έγραφε, αφού ο Ιταλός ήταν ανεξάντλητος.

Φώναζε για τον κόσμο που αποδοκίμαζε, για την κατάσταση στην ομάδα, για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που ήταν τότε στο "τιμόνι", ενώ τσακώθηκε και με εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Προ εβδομάδων, ο 60χρονος Μαλεζάνι εξήγησε την αιτία της έκρηξης, μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση: "Όλοι περίμεναν τότε πως θα απολυθώ, ανάμεσα τους και τρεις δημοσιογράφοι που γελούσαν. Με αυτούς εκνευρίστηκα στη συνέντευξη Τύπου".

Το ξέσπασμα του Μαλεζάνι

Διαβάστε ακόμη

Τα επικά ξεσπάσματα προπονητών (VIDEOS)

Γέλιο μέχρι δακρύων: Οι χιουμοριστικές τηλεοπτικές στιγμές του ελληνικού αθλητισμού (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK