Το θερμό επεισόδιο Φάμπρι - Βιτόλο

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα Παναθηναϊκός - Ξάνθη, ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και είχε φραστικό επεισόδιο με τον Βίκτορ Βιτόλο.

Το θερμό επεισόδιο Φάμπρι - Βιτόλο
INTIME SPORTS

Ερχόμενος από την Ισπανία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ συνοδευόταν από τη φήμη του εκρηκτικού χαρακτήρα, ο οποίος όταν οι σφυγμοί χτυπούν κόκκινο, δεν συγκρατείται και έχει ξεσπάσματα.

Με αυτή την ιδιότητα συστήθηκε με το καλημέρα στους φίλους του Τριφυλλιού μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανθρακικό, όπου τα είχε ζώσει στον Ζέκα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Η εξέλιξη του σκορ στο 0-1 με τη Ξάνθη και η εικόνα των ποδοσφαιριστών του, έφερε εκ νέου στην επιφάνεια το... θερμό ταμπεραμέντο του Ισπανού. Από το 80' και έπειτα, ο Φάμπρι στην κυριολεξία "χτυπιόταν" στον πάγκο και μουρμούριζε ακατάληπτες φράσεις, προφανώς... υβριστικού περιεχομένου.

Φώναζε στους παίκτες του να παίξουν με βαθιές μπαλιές από την άμυνα προς την περιοχή της Ξάνθης, προκειμένου να δημιουργηθεί μία φάση από κάποια κεφαλιά. Ωστόσο, η εντολή του δεν εισακούστηκε και η μπάλα κυκλοφορούσε ανάμεσα στους αμυντικούς και τους μέσους του Παναθηναϊκού.

Το αποκορύφωμα της αντίδρασης του Φάμπρι έλαβε χώρα στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν ο Βιτόλο πήρε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και αντί να "γεμίσει", επέλεξε να τη γυρίσει στον Τριανταφυλλόπουλο.

Τότε ο Φάμπρι άρχισε να παρατηρεί δριμύτατα τον Βιτόλο στη μητρική τους γλώσσα, έχοντας "κοκκινίσει" ολόκληρος από το θυμό. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος απάντησε σε έντονο ύφος και για μερικά δευτερόλεπτα, οι δύο άνδρες είχαν φραστική αψιμαχία, χωρίς η κατάσταση να ξεφύγει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK