Βαρύ το κλίμα στην Παιανία

Βαρύ κλίμα και σκυθρωπά πρόσωπα ενόψει Ολυμπιακού με τον Φερέιρα να αποφεύγει να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακού-ΟΦΗ.

Βαρύ το κλίμα στην Παιανία

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟΚ και από ΑΕΚ έφεραν τους "πράσινους" στο -4 και την Κυριακή θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για τον τίτλο στο ματς με τον Ολυμπιακό, ευελπιστώντας ότι θα μειώσουν στον έναν βαθμό τη διαφορά, 5 αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης, όλοι ήταν σκυθρωποί και ο Φερέιρα αναμένεται να μιλήσει τις επόμενες μέρες στους παίκτες του για το ραντεβού με τον αιώνιο αντίπαλο. Ο Σαριέγκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός εξέφρασε με επίσημο τρόπο τη δυσαρέσκεια του για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου της ερχόμενες Τετάρτης μεταξύ Ολυμπιακού-ΟΦΗ, με δεδομένο ότι το επόμενο Σάββατο οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν στο Ηράκλειο με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Μάθαμε πρόσφατα ότι οι προσεχείς αντίπαλοι του Παναθηναϊκού τυγχάνουν συγκεκριμένης πειθαρχικής αντιμετώπισης. Τώρα επιβεβαιώνεται (μια και σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση) ότι αν είναι εφικτό δεν επιτρέπεται ούτε καν να δίνουν αγώνες μεσοβδόμαδα πριν ή μετά από αγώνα εναντίον της ομάδας μας.

Αν διευκολύνει μπορούμε σε τέτοιες περιπτώσεις για λόγους fair play να θέσουμε το πρόγραμμά μας στην απόλυτη διάθεση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και να παίξουμε τους επόμενους αγώνες μας σε όποια ημερομηνία είναι πιο βολική αρκεί να μην καταπονούνται οι προσεχείς μας αντίπαλοι.

Απλώς, επειδή το πρωτάθλημα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι περιορισμένες παρακαλούμε τους αρμόδιους φορείς να μας ενημερώσουν έγκαιρα για οποιαδήποτε αλλαγή προκειμένου να μπορέσουμε (αν αυτό το αίτημα δεν εκληφθεί ως πρόκληση) να κάνουμε τον αγωνιστικό μας προγραμματισμό.

Ήμασταν και παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση για τήρηση χαμηλών τόνων εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Η δέσμευση αυτή ωστόσο δεν ήταν μονομερής και ούτε μας αφαιρεί το δικαίωμα να παίρνουμε θέση σε θέματα που μας αφορούν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK