Ουζουνίδης: "Κάποιοι κοιτούν τον εαυτό τους"

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το 1-0 από την ΑΕΚ, αφήνοντας αιχμές για ποδοσφαιριστές του χωρίς να τους κατονομάσει.

Ουζουνίδης: "Κάποιοι κοιτούν τον εαυτό τους"
Ουζουνίδης Πανιώνιος ΑΕΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του Πανιωνίου στο ματς με την ΑΕΚ και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: " Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το Κύπελλο. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε κούραση και ψυχολογική κατάσταση του αντιπάλου. Στο πρώτο ήταν ισορροπημένο το ματς. Μάλιστα εμείς είχαμε πιο καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε. Ένα από τα στοιχεία που μας έφεραν εδώ είναι η ομαδικότητα.

Τώρα το μυαλό μας είναι αλλού. Κάποια παιδιά κοιτούν περισσότερο τον εαυτό τους και όχι την ομάδα. Δεν έχω απαίτηση να νικάμε σε όλα τα ματς, αλλά κάποια πράγματα που λέμε πρέπει να γίνονται. Σ' αυτή την διαδικασία, αυτοί που την κάνουν, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Και όταν παίρνουν αποφάσεις να σκέφτονται και τα υπόλοιπα.

Τώρα η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα θα είναι η ΑΕΚ και μετά εμείς. Και θα παίξουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν είναι δίκαιο. Τη Δευτέρα είναι το σημαντικό ματς για εμάς".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK