Το έριξαν στο ... μπάσκετ

Μετ' εμποδίων έγινε η προπόνηση στον Πανιώνιο λόγω της νεροποντής.

Το έριξαν στο ... μπάσκετ

Το...στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος λύθηκε μόνο κατά το ήμισυ με τη συμφωνία για το γήπεδο της Φυλής.

Τις ημέρες που η ομάδα επιλέγει να προπονείται στη Νέα Σμύρνη και να μην ξενιτεύεται στο... υπόλοιπο της Αττικής συμβαίνουν πράγματα σαν και αυτό που έλαβε χώρα την Παρασκευή.

Το γήπεδο ήταν γεμάτο νερό από τη συνεχή βροχόπτωση με αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μην πάρει το ρίσκο να προπονήσει τους παίκτες του σε μία απολύτως λογική επιλογή.

Οι μισοί λοιπόν έπαιξαν μπάσκετ και οι άλλοι μισοί απλώς έτρεξαν για να μην χάσουν ρυθμό.

Τα όποια σχέδια είχε ο Ουζουνίδης για ασκήσεις τακτικής ενόψει του αγώνα της Βέροιας αναβλήθηκαν για το Σάββατο.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ