Βλέπουν ευκαιρίες από Βόλο και Καβάλα, συμφωνία με Τζάκι

Στον Πανιώνιο δεν κρύβουν ότι τους ενδιέφεραν παίκτες από Βόλο και Καβάλα.

Βλέπουν ευκαιρίες από Βόλο και Καβάλα, συμφωνία με Τζάκι

Ο πιθανός υποβιβασμός της Καβάλας (ίσως και του Ολυμπιακού Βόλου) δεν αποκλείεται να αναπροσαρμόσουν τα μεταγραφικά σχέδια του Πανιωνίου. Οι άνθρωποι του Ιστορικού ξεκαθάριζαν την Τρίτη ότι δεν επιχαίρουν με τις εξελίξεις αλλά πέρα από κάθε αμφιβολία ποδοσφαιριστές από τα ρόστερ των δύο ομάδων σίγουρα δεν τους ενδιέφεραν.

Στο...μέτωπο της κόντρας του Κωνσταντίνου Τσολακάκη με τον Τάκη Λεμονή, νικητής αναδεικνύεται ο δεύτερος αφού η παραίτηση του πρώτου από το ΔΣ της ΠΑΕ πιθανότατα θα γίνει αποδεκτή έτσι ώστε να πέσουν οι τόνοι.

Στο ιδιοκτησιακό, ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών των Αράβων επενδυτών δεν έχει ακόμα αρχίσει ενώ οι Κύπριοι της Couvra εμφανίζονται απρόθυμοι να συνεισφέρουν στην ΠΑΕ αφού τη Δευτέρα έγινε σαφές ότι οι οργανωμένοι είναι εναντίον τους.

Υπάρχουν όμως και μεταγραφικά νέα. Ο Τζάκι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πανιώνιο και στην πλατεία περιμένουν την υπογραφή του στα συμβόλαια. Την ίδια ώρα η προσπάθεια για την απόκτηση του φορ συνεχίζεται, σίγουρα όμως δεν θα είναι ο Νέμεθ καθώς ο Πανιώνιος δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK