Ελευθερόπουλος: "Συγγνώμη για τις καθυστερήσεις του τερματοφύλακά μας"

Συγγνώμη για τις καθυστερήσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, οι οποίες στάθηκαν αφορμή για το επεισόδιο ανάμεσα στον τερματοφύλακα και τους Μακ και Αθανασιάδη ζήτησε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος. "Θα μπορούσαμε να φύγουμε με το διπλό" τόνισε.

Ελευθερόπουλος: "Συγγνώμη για τις καθυστερήσεις του τερματοφύλακά μας"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: "Όπως εξελίχθηκε το σκορ μας αφήνει χαρμολύπη. Είναι πολύ ευχάριστη η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες. Καταφέραμε να ανατρέψουμε το προβάδισμα που πήρε ο ΠΑΟΚ. Το σημαντικότερο σημείο του αγώνα για μένα είναι στο 46’ όταν ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-2. Θέλω να δω ξανά τη φάση, γιατί συνήθως η αμυντική μας γραμμή δεν δέχεται αυτές τις κάθετες μπαλιές, πρέπει να υπάρχει κόντρα. Η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ και η πίεση που άσκησαν έφεραν το 3-2. Μετά εμφανίστηκε ξανά η ομάδα μας, όπως θέλουμε να είναι. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε, και μετά το 3-3 είχαμε τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες για να πάρουμε το ματς. Υπήρχαν κενά στην άμυνα του ΠΑΟΚ, θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-4.

Συγγνώμη για τη φάση του Αλέξανδρου (σ.σ. Πασχαλάκης), που έκανε καθυστερήσεις. Δεν το συνηθίζουμε, ήταν μια αυθαίρετη κίνηση του παίκτη. Το συζητήσαμε μετά. Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Αυτό που θέλουμε είναι το ποδόσφαιρο που δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του ματς".

Για το τι φταίει για την βαθμολογική συγκομιδή του Πανθρακικού: "Δεν μ’ αρέσει να επικαλούμαι την τύχη. Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Στο μοναδικό ματς που παρουσιαστήκαμε κατώτεροι ήταν στον Πλατανιά. Μεγάλη σημασία έχει πως αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες. Αν κρύβεσαι θα το βρεις μπροστά σου. Αν αντιμετωπίζεις με πείσμα και αποφασιστικότητα θα ανταμειφθείς. Θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για να το καταφέρουμε. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, να έχουμε καλές αντιδράσεις και όπου μας οδηγήσει".

Για το αν έχει μείνει πίκρα για το αποτέλεσμα: "Όταν βάζεις τρία γκολ στην Τούμπα πρέπει να φύγεις με το τρίποντο. Για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά όχι για τους δύο προπονητές και τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ που δυσαρεστήθηκαν. Για μας ήταν ψυχοβγαλτικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-3

Το επεισόδιο με Πασχαλάκη: Τον έσπρωξαν και του τράβηξε το αυτί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK