Με Μελίσση στο Αγρίνιο

Ο Χρήστος Μελίσσης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πανθρακικού για την κυριακάτικη (13/9, 18:15) αναμέτρηση του Αγρινίου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με Μελίσση στο Αγρίνιο
Μελίσσης INTIME SPORTS

Το πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και passing game, υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σάκη Παντελίδη, στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν ιδιαίτερα στον τομέα της αμυντικής οργάνωσης και της τακτικής χωρισμένοι σε ομάδες, ενώ στο τέλος εξασκήθηκαν στα στημένα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν το πρωί του Σαββάτου με προορισμό το Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό (13/9, 18:15).

Ο Χρήστος Μελίσσης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ αντίθετα οι Ίγκορ ντε Σόουζα, Στέλιος Ηλιάδης και Χρήστος Τζάνης έμειναν εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Παπαχρήστος, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χασομέρης, Χαβίτο.

Ο Πανθρακικός θα προπονηθεί το απόγευμα του Σαββάτου σε αθλητικό κέντρο του Αγρινίου κι έπειτα θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK