Αναστασιάδης: "Δεν παρατάω την ομάδα, μίλησα με τον Σαββίδη και πάμε μέχρι το καλοκαίρι"

Απογοητευμένος από την βαριά ήττα, αλλά αποφασισμένος να μείνει μέχρι τέλους στην ομάδα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου μετά το 4-0 στο Περιστέρι.

Αναστασιάδης: "Δεν παρατάω την ομάδα, μίλησα με τον Σαββίδη και πάμε μέχρι το καλοκαίρι"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε θα συνεχίσει να παλεύει με τους παίκτες, αφού στην συζήτησή του με τον Ιβάν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του έκανε γνωστό ότι θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι.

"Είναι μία πολύ βαριά ήττα. Ημασταν καλύτεροι από τον Ατρόμητο στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις φάσεις για να προηγηθούμε. Δυστυχώς με την πρώτη φάση του αντιπάλου δεχθήκαμε γκολ. Πήγαμε στο ημίχρονο με δέκα παίκτες, παρόλα αυτά μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Οταν δέχεσαι, όμως, γκολ στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όλα γίνονται πιο εύκολα για τον αντίπαλο. Είναι ακόμη μία κακή μέρα για εμάς, συγχαρητήρια για τον Ατρόμητο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για εμάς, αλλά εγώ θα είμαι εδώ με τα παιδιά για να παλέψουμε, δεν μπορώ να παρατήσω την ομάδα. Στο χέρι μας είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει δουλειά και σιωπή για να αντιστρέψεις το κλίμα".

Για το αν έχει εντοπίσει το πρόβλημα: "Σήμερα δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν τα έδωσαν όλα, σε αντίθεση με άλλες φορές που σε αυτόν τον τομέα δεν ήμασταν καλοί. Εγώ είμαι μαζί τους και θα παραμείνω εκεί κοντά τους για να αντιστρέψουμε την κατάσταση".

Για την αποβολή του Αθανασιάδη: "Δεν είμαι εδώ για να κατηγορήσω κανέναν, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Είναι μία λάθος επιλογή. Ο τελευταίος που θα κατηγορήσω τους άλλους είμαι εγώ. Τον μόνο που κατηγορώ είναι ο εαυτός μου".

Για την πρώτη κίτρινη που αντίκρισε ο Κλάους: "Μην με ρωτάτε για τους διαιτητές, ποτέ δεν το έκανα αυτό και δεν θα το κάνω ούτε σήμερα".

Για τις βαριές ήττες από αρχές Δεκεμβρίου και μετά: "Με τρελαίνει αυτό. Δεν είναι μόνο τα γκολ που τρως, αλλά και πως τα τρως. Δεν είναι θέμα ανοιχτού γηπέδου. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να λειτουργήσουμε. Εγώ την ομάδα δεν την παρατάω, θα είμαι δίπλα στους παίκτες, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους στηρίξω".

Για τις υποθέσεις των Τζανδάρη και Κατσικά και αν έχει πάρει εντολή από την διοίκηση να μην τους χρησιμοποιεί επειδή δεν ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους: "Δεν είναι θέμα εντολής διοίκησης. Ο Κατσικάς αποφάσισε να φύγει από την ομάδα. Εγώ παίκτη που δεν είναι εδώ δεν θα τον έχω στην ομάδα. Ο Τζανδάρης δεν έχει υπογράψει πουθενά, εάν κάνει και αυτός το ίδιο τότε θα πράξω ανάλογα. Δεν θα κρατήσω ποτέ παίκτη που δεν θέλει, όσο καλά παιδιά και να είναι δεν θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά. Και στην κατάσταση που είναι τώρα η ομάδα δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα έτσι. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι δύο. Ο Τζανδάρης είναι τραυματίας".

Για το εάν ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε τον πρωταθλητισμό: "Σας είπα ότι αυτή την στιγμή δεν πρέπει να τα συζητήσουμε αυτά, θα κάνουμε κακό στην ομάδα και εγώ είμαι ο τελευταίος που θα κάνω κακό. Από εκείνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά σίγουρα η ομάδα έχει αντίστροφη πορεία και αυτό δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις.

Κατέληξε λέγοντας για το γεγονός ότι έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης: "Εγώ έπρεπε να το κάνω, στην Ελλάδα ζω, όταν χάνει μία ομάδα με τρία και τέσσερα μηδέν είναι πολύ άσχημο. Εγώ νιώθω πολύ άσχημα, όπως και όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα και φυσικά οι παίκτες. Σε μία ομάδα δεν μπορεί να φύγουν πολλοί, φεύγει ο ένας. Εγώ δεν μπορώ να πω για δεύτερη φορά φεύγω από την στιγμή που ο μεγαλομέτοχος μου είπε θα είμαστε εδώ μέχρι το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 4-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK