Έφυγε λόγω Αγγελίδη

Ο Ισπανός προπονητής, Οσκαρ Γκαρσία, εξήγησε γιατί άφησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έφυγε λόγω Αγγελίδη

Ο Οσκαρ Γκαρσία, αφού πρώτα με δηλώσεις του στο Ισραήλ ζήτησε συγγνώμη "από όποιον αισθάνθηκε προσβεβλημένος" από την αποχώρησή του από την Μακάμπι, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους "δεν θα μπορούσε να κάνει σωστά τη δουλειά του", επισημαίνοντας ότι την απόφασή του να αφήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ επηρέασε και η φυγή του Ιάκωβου Αγγελίδη από τον σύλλογο.

"Το πρώτο πράγμα που θέλω να διευκρινίσω είναι ότι αποφάσισα να γυρίσω στην Ισπανία υπό τον φόβο του τι μπορεί να συμβεί λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ. Ο μόνος λόγος είναι ότι δεν μπορούσα να κάνω σωστά.την δουλειά μου", είπε αρχικά ο Οσκαρ Γκαρσία.

"Μετά από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, γυρίσαμε πίσω στο Ισραήλ και η σύγκρουση άρχισε να είναι πιο έντονη. Δεν ήμουν σε θέση να προπονήσω τους παίκτες μου σωστά, έπρεπε να πηγαίνουμε κάτω στα καταφύγια κάθε φορά που ακούγαμε τους συναγερμούς. Συν τοις άλλοις, αποχώρησε και ο Ιάκωβος Αγγελίδης και κανείς δεν πήρε τη θέση του", δήλωσε στη συνέχεια, φανερώνοντας πόσο σημαντικό ρόλο έπαιζε στην λειτουργία της Μακάμπι ο Ιάκωβος Αγγελίδης.

Μούσιαρης: "Πήρα σπουδαία εμπειρία στον ΠΑΟΚ"

Στο μεταξύ ο πρώην, πλέον, προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μούσιαρης, εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα "Metrosport" την απόφασή του να αφήσει τον Δικέφαλο για να αναλάβει τις μικρότερες Εθνικές ομάδες.

"Εκλεισε ένας κύκλος στον ΠΑΟΚ και, πλέον, ανοίγει ένας νέος. Ηταν σπουδαία εμπειρία αυτή που πήρα στον ΠΑΟΚ, πέρασα απ όλες τις ηλικίες και έφτασα στο πιο υψηλό επίπεδο δουλεύοντας στην πρώτη ομάδα", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα και την διοίκηση, τον Ζήση Βρύζα και τον Γιώργο Γεωργιάδη για την συνεργασία που είχαμε. Πέρασα πολύ καλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, αλλά υπήρχε μία πρόκληση να βρεθώ στις Εθνικές ομάδες και την αποδέχτηκα. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα νομίζω και για τον ΠΑΟΚ. Εχω αναλάβει τα νέα μου καθήκοντα και θα υπάρχει συνεργασία με τους προπονητές της πρώτης ομάδας και τους συνεργάτες του Κλαούντιο Ρανιέρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK