Ένας Μπλάνκο για τον ΠΑΟΚ! (VIDEOS)

Ο αδερφός του Ίσμαελ Μπλάνκο, Σεμπάστιαν, αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Ένας Μπλάνκο για τον ΠΑΟΚ! (VIDEOS)

Ο βραχύσωμος άσος της Γουέστ Μπρομ είναι μεταξύ της τριάδας των επιλογών που απασχολούν σοβαρά τον ΠΑΟΚ για τη θέση του εξτρέμ και, πλέον, η συζήτηση έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον "δικέφαλο" το καλοκαίρι του 2013, στους αγώνες με την Μέταλιστ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και μάλιστα είχε σκοράρει με ωραίο σουτ.

Δείτε το γκολ:

Πρόκειται για τον 26χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό που την πενταετία 2006-11 έπαιξε στην Λανούς (114 συμμετοχές - 17 γκολ), την τριετία 2011-14 στην Μέταλιστ (97 συμμετοχές - 14 γκολ) και το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Γουέστ Μπρομ, χωρίς πάντως να καταφέρει να δείξει τις δυνατότητές του.

Ο Μπλάνκο σε δράση:

Ο Σεμπάστιαν Μπλάνκο, κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τους επιθετικούς.

Ουσιαστικά, η καλή του σεζόν ήταν η περυσινή (22 ματς βασικός - τέσσερα ως αλλαγή, έξι γκολ - τρεις ασίστ), αφού την πρώτη του στην Μέταλιστ έπαθε ρήξη χιαστών (πέντε ματς βασικός - δέκα ως αλλαγή, δύο γκολ - δύο ασίστ) και τη δεύτερη αγωνίστηκε κατά βάση ως αλλαγή (εννέα ματς βασικός - 17 ως αλλαγή, δύο γκολ - τέσσερις ασίστ).

Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν το πρωτάθλημα Ουκρανίας και όχι το Κύπελλο ή τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που έλαβε μέρος η Μέταλιστ.

Στο Europa League της σεζόν 2012-13, μάλιστα, ήταν βασικό μέλος της ομάδας που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στους "16" και τέθηκε νοκ-άουτ στους "8" από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK