Επαφή με Βόλφσμπουργκ για Βιεϊρίνια

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ ταξίδεψε στη Γερμανία και είχε συζητήσεις με τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ με οποιαδήποτε μορφή. Διαβάστε το ρεπορτάζ και την εξέλιξη των συζητήσεων. Ανακοινώθηκε για 1,5 χρόνο ο Κώστας Κατσουράνης.

Επαφή με Βόλφσμπουργκ για Βιεϊρίνια

Η επιθυμία του ΠΑΟΚ για επιστροφή στην Τούμπα του Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι δεδομένη. Ωστόσο, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι και αυτό το γνωρίζουν καλά στον Δικέφαλο. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα παρατήσουν την υπόθεση. Εξ ου το ταξίδι του Γκέρμαν Τσιστιακόφ, μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη, στη Γερμανία.

Ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συζήτηση με τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ για την επιστροφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού με οποιαδήποτε μορφή. Είτε με επαναγορά του ΠΑΟΚ είτε με δανεισμό είτε με αγορά ενός ποσοστού του.

Τα πράγματα, όμως, είναι πολύ δύσκολα και οι απαιτήσεις των Γερμανών μεγάλες. Ο Σαββίδης, όμως, δεν θα το παρατήσει το θέμα και θα το παλέψει. Είναι δεδομένη η επιθυμία απόκτησης ενός εξτρέμ για την αριστερή πλευρά και ο Βιεϊρίνια είναι ο ιδανικός. Από τη στιγμή που ο Σαββίδης τον θέλει, όλα παραμένουν ανοιχτά. Ιδωμεν...

Διαβάστε ακόμη:

Ανακοινώθηκε ο Κώστας Κατσουράνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK