Έπιασε δουλειά ο Περέιρα (VIDEO)

Ο Φακούντο Περέιρα έφτασε την Παρασκευή (18/7) στην Ολλανδία και ξεκίνησε δουλειά το Σάββατο (19/7). Δείτε το VIDEO.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Ο Φακούντο Περέιρα ντύθηκε στα ασπρόμαυρα και συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας για λίγη ώρα το Σάββατο. Δεν προπονήθηκε φυσικά αλλά έτρεξε μαζί με τους νέους του συμπαίκτες και έκανε ατομικό πρόγραμμα (ουσιαστικά έκανε ένα χαλάρωμα). Ο Αργεντινός θυμίζουμε πως έφτασε στην Ολλανδία την Παρασκευή και θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τον ΠΑΟΚ (την Δευτέρα (21/7) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις καθώς το Σαββατοκύριακο τα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα είναι κλειστά και έτσι τότε θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον "Δικέφαλο").

Έπιασε δουλειά ο Περέιρα (VIDEO)

Η... επιθυμία Περέιρα και ο Ιτάνζ

Μάλιστα, ο Περέιρα ήταν αυτός που ζήτησε να κάνει χαλάρωμα και από την ΠΑΕ δεν του το αρνήθηκαν. Μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες έτρεξε για 40 περίπου λεπτά ενώ από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί πως η προπόνηση που έγινε, ήταν χαμηλής έντασης αφού το Σάββατο ήταν το ματς με την Τσβόλε.

Έπιασε δουλειά ο Περέιρα (VIDEO)

Συγκεκριμένα έγινε ένα οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι τερματοφύλακες ήταν αυτοί που επέλεξαν τους συμπαίκτες τους. Στο οικογενειακό διπλό συμμετείχε και ο Σαρλ Ιτάνζ ενώ τα επόμενα 24ωρα θα αυξηθούν οι ρυθμοί προπόνησης.

Eνοχλήσεις Κίτσιου και Γκολάσα

Να σημειωθεί πως ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και ο Εγιάλ Γκολάσα που ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον προσαγωγό. Οι Ευθύμης Κουλούρης, Χέντβιγκες Μαντούρο και Δημήτρης Κωνσταντινίδης γυμνάστηκαν μόνοι τους για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή τους μετά το φιλικό με την Τσβόλε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK