Φορτσάρει από εβδομάδα ο Μαντούρο

Την επόμενη εβδομάδα ο Χέντβιγκες Μαντούρο θα βγάλει τον νάρθηκα και θα ξεκινήσει τρέξιμο ενώ ο Φάνης Τζανδάρης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με αυξημένη ένταση.

Φορτσάρει από εβδομάδα ο Μαντούρο
INTIME SPORTS

Ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς της Τετάρτης με τον Εργοτέλη. Ο Φάνης Τζανδάρης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με αυξημένη ένταση ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο θεραπεία και μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο. Ο Ολλανδός, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βγάλει τον ειδικό νάρθηκα από τον αγκώνα του και να ξεκινήσει τρέξιμο.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπήρξε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, την ταχυδύναμη και τα τελειώματα με συνδυαστικές ασκήσεις (στο τέλος πραγματοποιήθηκε παιχνίδι σε μικρό γήπεδο και περιορισμούς στις επαφές με την μπάλα) ενώ όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς με τον Αστέρα, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με φυσικοθεραπείες και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

"Γουέστ Χαμ και Εβερτον για Λούκας"

Πριν λίγες μέρες γράφτηκε στο εξωτερικό ότι ο Λούκας Πέρεθ εν όψει του καλοκαιριού θα έχει αρκετές προτάσεις από αγγλικές ομάδες, υψηλότερες απ' αυτές της Λα Κορούνια. Πλέον κυκλοφόρησαν και ονόματα συλλόγων που έχουν βάλει στο μάτι τον Ισπανό παίκτη του ΠΑΟΚ...

Οπως γράφεται στην ιστοσελίδα foxsports.com, η Γουέστ Χαμ και η Εβερτον έχουν στο... μπλοκάκι τους τον Ισπανό. "Η Γουέστ Χαμ και η Εβερτον ενδιαφέρονται για τον Λούκας Πέρεθ του ΠΑΟΚ ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Λα Κορούνια", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK