"Γι' αυτό πήραμε τον Κρέσιτς"

Η πρόεδρος της Λοκομοτίβ, Όλγα Σμορόντσκαγια εξήγησε τους λόγους που η ρωσική ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Κροάτη γκολκίπερ.

"Γι' αυτό πήραμε τον Κρέσιτς"

Ο Ντάριο Κρέσιτς είναι εδώ και μερικές ημέρες παίκτης της Λοκομοτίβ Μόσχας. Κίνηση που όπως αποδεικνύεται δεν έγινε τυχαία από τους διοικούντες τον ρωσικό σύλλογο, παρότι φαινομενικά η ομάδα ήταν καλυμμένη στη θέση του τερματοφύλακα. Για του λόγου το αληθές διαβάστε τις δηλώσεις στις οποίες προέβη η πρόεδρος της Λοκομοτίβ, Όλγα Σμορόντσκαγια, εξηγώντας το σκεπτικό απόκτησης του Κροάτη τερματοφύλακα.

"Το να αποκτήσουμε τον Κρέσιτς ήταν κίνηση ζωτικής σημασίας για εμάς. Ο Γκιγιέρμε (σ.σ. Βραζιλιάνος βασικός τερματοφύλακας της Λοκομοτίβ) δεν μπορεί να αγωνιστεί αυτή την περίοδο λόγω τραυματισμού, ενώ δεν μπορούμε να φορτώσουμε τα βάρη σε ένα 17χρονο τερματοφύλακα, όπως είναι ο Λομπάντσεφ".

Μάλιστα, η κα Σμορόντσκαγια πρόσθεσε ακόμη: "Το γεγονός πώς ο Κρέσιτς είναι Κροάτης (σ.σ. με δεδομένο πώς και ο προπονητής έχει την ίδια εθνικότητα) δεν λέει τίποτα. Όταν είναι στη φόρμα του, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK