Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ιτάνζ, παίζει με Γιάννινα ο Σίλντενφελντ

Προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ άρχισε και πάλι από την Πέμπτη (23/05) ο Σαρλ Ιτάνζ.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ιτάνζ, παίζει με Γιάννινα ο Σίλντενφελντ

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας δεν προπονήθηκε την Δευτέρα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Η επιστροφή του στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη έγινε κατόπιν επιβολής προστίμου βάσει εσωτερικού κανονισμού και πλέον είναι καθαρά θέμα του τεχνικού του ΠΑΟΚ αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Από εκεί και πέρα, οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Γιώργος Κατσικάς εντάχθηκαν στο τελευταίο και πιο χαλαρό κομμάτι της προπόνησης, αφού προηγουμένως πέρασαν επιτυχώς τα τεστ ετοιμότητας από τους γυμναστές και το ιατρικό τιμ, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Αμπντούλ Καμαρά.

Δυο αγωνιστικές ο Σίλντενφελντ

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League τιμώρησε με 2 αγωνιστικές τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, για το χτύπημα εκτός φάσης στον Καλιφά Σανκαρέ. Ο Κροάτης αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο στην Τούμπα και θα είναι στη διάθεση του Γεωργιάδη για το ματς στα Γιάννινα.

Ο Σίλντενφελντ τιμωρήθηκε βάσει του άρθρου 10 παράγραφος 1β. του Πειθαρχικού Κώδικα για έργω υβριστική συμπεριφορά ή απόπειρα βιαιοπραγίας γι' αυτό και τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές και 120 ευρώ πρόστιμο. Αν η Πειθαρχική Επιτροπή θεωρούσε βάναυση συμπεριφορά ή βιαιοπραγία του το χτύπημα στον Σανκαρέ (άρθρο 10 παράγραφος 1γ.), τότε θα τιμωρείτο με 3 αγωνιστικές και 160 ευρώ πρόστιμο.

Ο δικέφαλος... αποφασίζει για την τιμωρία Έτο

Με ενοχλήσεις στο δικέφαλο αποχώρησε από το γήπεδο της Τρίπολης ο Αραούχο Έτο, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στην απογευματινή προπόνηση και την Παρασκευή θα υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της ομάδας για να διαπιστωθεί πλήρως το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τα αποτελέσματά τους θα κρίνουν σε ποιον από τους επόμενους 3 αγώνες των πλέι οφ θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK