Η συγκίνηση έφτασε μέχρι το Ηράκλειο

Φόρο τιμής απέδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, του ΟΦΗ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του "Δικεφάλου" που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών. Δείτε τα σχετικά VIDEOS.

ΠΑΟΚ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / CHAMPIONS LEAGUE
ΠΑΟΚ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / CHAMPIONS LEAGUE INTIME SPORTS

Κλίμα συγκίνησης επικράτησε στις κερκίδες της Τούμπας, καθώς πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ, άφησαν λίγα λουλούδια ως φόρο τιμής στη φωτογραφία που υπήρχε για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του "Δικεφάλου" που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη. Αυτός ήταν ο λόγος που την Κυριακή (16/10) στα κάγκελα της Τούμπας δεν υπήρχαν πανό, παρά μόνο τα ονόματα των έξι παιδιών.

Επίσης, υπήρχε ένα πανό που έγραφε: "Θυμήσου τους φίλους που έφυγαν δεν έχεις τίποτα να χάσεις οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις" κάνοντας τους πάντες να συγκινηθούν, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς φώναζαν το σύνθημα "αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε".

Μόλις, οι δύο ομάδες ομάδες έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και έγινε η παρουσίαση, η 18άδα του ΠΑΟΚ και ο αρχηγός του ΟΦΗ, Γιώργος Γεωργίου, κατέθεσαν στεφάνι στη φωτογραφία με τα πρόσωπα των έξι αδικοχαμένων οπαδών του "Δικεφάλου" που υπήρχε μπροστά στη Θύρα 4.

News 24/7

24MEDIA NETWORK