Η συνάντηση με Σαββίδη και το ποσοστό μεταπώλησης

Η τελική προσφορά της Λα Κορούνια για Λούκας και το  τετ α τετ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του παίκτη.

Ο ατζέντης του Λούκας, Ροντρίγκο Λοβέγιε, βρίσκεται από την Τρίτη (28/7) στη Θεσσαλονίκη και, μάλιστα, είχε μία πρώτη συνάντηση -παρουσία του Ισπανού ποδοσφαιριστή- με τον Φρανκ Αρνεσεν. Σήμερα (29/7) αναμένεται να έχει τετ α τετ και με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας elidealgallego.com, μέσω του οποίου, ακόμη, αποκαλύπτεται σε ποια οικονομικά πλαίσια κυμαίνεται η πρόταση που έχει κάνει η Λα Κορούνια στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού, αλλά και το γεγονός ότι το ποσοστό μεταπώλησης αποτελεί "κλειδί" για την συμφωνία.

"Η Ντεπορτίβο έκανε τεράστια προσπάθεια για να ρίξει στο τραπέζι περισσότερα από ένα εκ. ευρώ, αλλά κατέστησε σαφές ότι αυτό θα είναι το όριο της προσφοράς.

Ένα άλλο στοιχείο είναι τα μελλοντικά κέρδη που που μπορεί να εγγυηθεί στον ΠΑΟΚ, μέσω ενός ποοστού μεταπώλησης.

Η Ντέπορ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαπραγματευτεί αυτό το σημείο, αλλά, προηγουμένως, έχει ήδη εξηγηθεί ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο εν λόγω ρεπορτάζ.

Διαβάστε ακόμη:

Συνάντηση με Λούκας στο Μακεδονία Παλλάς

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα