Η ώρα του Κρέσιτς

Ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος βρισκόταν υπό καθεστώς άτυπης παραχώρησης τους τελευταίους μήνες, όχι μόνο θα μείνει, αλλά είναι και το φαβορί για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα τη νέα χρονιά, αφού χαίρει της εκτίμησης του νέου προπονητή Γιώργου Δώνη.

Η ώρα του Κρέσιτς

Ο Κροάτης τερματοφύλακας, με αναπτερωμένο ηθικό και μεγάλη θέληση, ετοιμάζεται ψυχολογικά για την καθιέρωση. Άλλωστε, και ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Μαλλιαρίτσης τον γνωρίζει προσωπικά και πιστεύει στις ικανότητές του. Ο Κρέσιτς είναι αποφασισμένος και νιώθει ότι μετά από δυο χρόνια αμφισβήτησης ήρθε επιτέλους η ώρα του.

Απόντος του Κώστα Χαλκιά, του οποίου το συμβόλαιο εκτός απρόοπτου δεν θα ανανεωθεί και με το δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα ψάξει για τερματοφύλακα, ο Κροάτης γκολκίπερ θα διεκδικήσει την θέση κάτω από τα γκολπόστ μαζί με τον Παναγιώτη Γλύκο και τον Αστέριο Γιακουμή που είχε μια "γεμάτη" σε συμμετοχές σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα και θα επιστρέψει στην Τούμπα. Είναι ξεκαθαρισμένο ότι το τεχνικό τιμ θεωρεί αυτούς τους τρεις κατάλληλους για την συγκρότηση της τριάδας των τερματοφυλάκων και δεν αναζητείται κάτι άλλο.

Από 'κει και πέρα, ναι μεν, ο Δώνης επιθυμεί την ολοκλήρωση των τεσσάρων μεταγραφών (στόπερ, δυο χαφ και επιθετικός, ως επί το πλείστον) το συντομότερο δυνατό για το απρόσκοπτου "χτίσιμο" της νέας ομάδας στην προετοιμασία, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη, διότι βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού και τα κασέ των υπό μετακίνηση παικτών είναι εκτοξευμένα στα ύψη. Για την απόκτηση ποδοσφαιριστή στην καλύτερη δυνατή τιμή, έχει αποφασισθεί ότι αξίζει ο κόπος της αναμονής.

Βέβαια, προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει βασικούς του παίκτες στην εθνική ομάδα, οι οποίοι θα χάσουν σε κάθε περίπτωση μέρος της προετοιμασίας. Αυτή η ιδιαιτερότητα, εάν συνδυαστεί με καθυστερημένες μεταγραφές, θα δυσκολέψει το έργο του Δώνη στην προετοιμασία, αλλά λόγω ελλείψεως χρηματικής άνεσης, καθίσταται αναπόφευκτη η αναμονή στην πραγματοποίηση μεταγραφών.

Στις 20 Ιουνίου ο Δώνης θα δει και τους δανεικούς με τους παίκτες της ομάδας των Νέων, προκειμένου να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το ποιοι και πόσοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στην προετοιμασία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK