Καμία συμφωνία -ακόμη- με τον ΠΑΟΚ

Μέσα στο Δεκέμβρη ο Κώστας Κατσουράνης θα έχει αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και το εξωτερικό.

Καμία συμφωνία -ακόμη- με τον ΠΑΟΚ

Από τη Θεσσαλονίκη προκύπτει ότι απομένουν ελάχιστα πράγματα που πρέπει να γίνουν ώστε ο Κώστας Κατσουράνης να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ακόμα πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα για να επέλθει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Η επιθυμία του διεθνούς ποδοσφαιριστή ήταν να αγωνιστεί σε ομάδες της Αθήνας, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε με κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδας. Οι λόγοι για τους οποίους το "φλερτ" δεν κατέληξε σε γάμο ήταν διαφορετικοί. Ο Κατσουράνης ήξερε και ξέρει ότι στον ΠΑΟΚ του Ίβαν Σαββίδη θα έχει το κεφάλι του ήσυχο. Θα ασχοληθεί μόνο με το αντικείμενο που γνωρίζει πολύ καλα: το ποδόσφαιρο...

Καμία συμφωνία -ακόμη- με τον ΠΑΟΚ

Η επιθυμία του Ιβάν και η εντολή στον Τσιτσιακόφ

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που εκδήλωσαν αμέσως ενδιαφέρον για τον Κατσουράνη, από τη στιγμή που λύθηκε το συμβόλαιο του 33χρονου χαφ με την εθνική ομάδα." Η επιθυμία του Σαββίδη και η εντολή στον Τσιτσιακόφ για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις έπαιξαν καθοριστικό ρόλο", αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή οι δυο πλευρές έχουν συναντηθεί μια φορά. Στο ραντεβού έγινε διερευνητική συζήτηση για το πως εισπράττει η πλευρά Κατσουράνη την προοπτική του ΠΑΟΚ. Τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά, αλλά μέχρι εκεί. Στο τραπέζι συζητήθηκε και το οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επήλθε συμφωνία.

Δεν θέλει εξωτερικό ο Κατσουράνης...

Αυτές τις μέρες ο Κατσουράνης βρίσκεται στην Αθήνα, όπου και συνεχίζει τις προπονήσεις με το γυμναστή της εθνικής ομάδας, Γιάννη Κωτσή. Επιθυμία του Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι να πάρει αυτή τη σημαντική απόφαση για το μέλλον της καριέρας του με τη μεγαλύτερη ηρεμία.

Η προοπτική του εξωτερικού δεν έχει αποχωρήσει από το μυαλό του Κατσουράνη, ωστόσο δεν είναι αυτή που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες. Όσο πλησιάζουμε προς τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο οι εξελίξεις θα "τρέχουν" και μαζί με αυτές και το δεύτερο ραντεβού Κατσουράνη-ΠΑΟΚ στο οποίο ενδεχομένως θα προκύψουν και πιο συγκεκριμένα πράγματα.

Καμία συμφωνία -ακόμη- με τον ΠΑΟΚ
katsouranis.jpg INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ και οι μνηστήρες...

Κι επειδή ο Κατσουράνης είναι ήδη δύο μήνες χωρίς ομάδα (στις 3 Οκτώβρη τέθηκε εκτός Παναθηναϊκού) είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστεί να περιμένει παραπάνω από δέκα μέρες για το "come back" του ΠΑΟΚ αλλά και των μνηστήρων του εσωτερικού και εξωτερικού...

Το οικονομικό είναι ένα θέμα, όμως, οι δύο πλευρές γνωρίζουν ότι η ένταξη του πολύπειρου μέσου στην ομάδα, θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές. Συν τοις άλλοις ο Κατσουράνης είναι ένας παίκτης, ο οποίος δεν έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του, τους οπαδούς αντίπαλων ομάδων, με αποτέλεσμα και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, να βλέπουν με καλό μάτι την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK