Καμπάνης: "Έδειξα 5 εκατομμύρια ευρώ"

"Είμαι σε αναμονή" αναφέρει ο Γιάννης Καμπάνης σε συνέντευξή του, ενώ τονίζει πως ο "Βρύζας είναι σε δύσκολη θέση" και ότι "ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να δώσει το γήπεδο".

Καμπάνης: "Έδειξα 5 εκατομμύρια ευρώ"

Ο Γιάννης Καμπάνης ο οποίος εκδήλωσε δημόσια το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου θέλει να εμπλακεί αναλαμβάνοντας την ηγεσία και την ιδιοκτησία του "Δικεφάλου" μίλησε στην εφημερίδα "Live Sport" για τις σκέψεις που κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Καμπάνη:

- Κύριε Καμπάνη, θα αναλάβετε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

"Είμαι σε αναμονή. Περιμένω μία απάντηση. Έκαναν λάθος. πάντως. με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το θέμα. Ευτυχώς που συμβαίνουν κι όλα όσα γίνονται τώρα και ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται... Πρέπει να ενεργεί κανείς με φερεγγυότητα και προσοχή σε τέτοιου είδους ζητήματα".

- Σας ενοχλεί ότι εμφανίστηκε κι άλλος ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

"Έβγαλαν στη μέση τον Σαββίδη, θα βγάλουν κι άλλους. Πρέπει, όμως. κανονικά, μέσα σε 24 ώρες να γίνει από μέρους του παρουσίαση των οικονομικών εγγυήσεων που προσφέρει. Σας λέω λοιπόν ότι θα βγάλουν κι άλλους. Αλλά θα την πατήσουν. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις 5.000.000 ευρώ και να τα παρουσιάσεις, ειδικά αυτή την εποχή. Εγώ το έκανα. Οι άλλοι θα το κάνουν; Γιατί πρέπει να δείξεις τα 5.000.000 ευρώ και να μη φοβάσαι".

- Να μη φοβάται κανείς να τον ρωτήσουν πού τα βρήκε;

"Με καταλαβαίνετε..."

- Αναφέρεστε στην προέλευση των χρημάτων, αλλά πρέπει να γίνετε σαφής.

"Το θέμα αφορά την προέλευση των χρημάτων που θα εμφανιστούν από άλλους για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό λέω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Και το πρόβλημα δεν αφορά εμένα".

- Πάντως, έχει μπλέξει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ.

"Όχι για τον Καμπάνη. Πρέπει να διαχωρίσουμε εδώ το ζήτημα. Υπάρχει, προφανώς, μία διαβούλευση, αλλά μην έχετε αμφιβολία ότι ο Βρύζας είναι σε δύσκολη θέση".

- Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 14 Μαΐου θα αποφασίσει για την πρόταση Καμπάνη ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση πέσει στο τραπέζι. Ο Γιάννης Καμπάνης επισημαίνει:

"Έδειξα ποιος είμαι με τα χρήματα και τις εγγυήσεις μου. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟΚ από εμένα. Υποσχέσεις μπορεί να δώσει οποιοσδήποτε, αλλά οι αποφάσεις μετρούν και τα έργα. Όπως και οι αποδείξεις. Θα αποφασίσει λοιπόν η γενική συνέλευση τηε ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ελπίζω να έχει σωστή και πλήρη ενημέρωση".

- Από τον Βρύζα;

"Αυτός δεν έχει αναλάβει τις επαφές;"

- Μιλάτε με τρόπο που δείχνει ότι αμφιβάλλετε...

"Έχω εκφράσει τις αμφιβολίες μου. Σας είπα. Ρωτήστε τον Βρύζα τι γίνεται με τον Σαββίδη και ποιος τον έφερε στο προσκήνιο. Μακάρι να γίνω μοχλός ώστε να πάρει ο ΠΑΟΚ όσο γίνεται περισσότερα χρήματα χάρη στη δική μου παρουσία και μετά την πρότασή μου".

- Μα δεν φαντάζομαι ότι σας αρκεί ο ρόλος του μοχλού...

"Δεν τον θέλω, αλλά, αν πρόκειται να μου κλείσουν την πόρτα, τουλάχιστον, εξαιτίας του Καμπάνη ας πάρει πιο πολλά χρήματα ο ΠΑΟΚ. Αυτό λέω".

- Με μία πρόταση, το ονειρό σας για τον ΠΑΟΚ;

"Δεν μπορώ να κλείσω μέσα σε μία πρόταση ένα ολοκληρωμένο πλάνο. Μου αρέσει να μιλάω για πλάνα, όχι για όνειρα. Προτιμώ τα συγκεκριμένα λόγια από κούφιες υποσχέσεις".

- Ενας επενδυτής, πάντως, βασίζει πολλά στην ύπαρξη του γηπέδου του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

"Δεν χωρά αμφιβολία ότι μετρά πολύ το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει δικό του γήπεδο. Δικό του χώρο. Έτσι εργάζονται οι επενδυτές, με συγκεκριμένα εφόδια".

- Αν ο ΠΑΟΚ δεν σας δώσει το γήπεδο, θα αποσύρετε το ενδιαφέρον σας:

"Με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έχουμε μιλήσει κι έχουμε συνεννοηθεί. Δεν γίνεται να προχωρήσουμε χωρίς το γήπεδο. Αλλά έτσι κι αλλιώς μόνος του θα το δώσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο, θα αναγκαστεί... Δεν γίνεται αλλιώς. Εξάλλου, δεν έχει άλλη ομάδα τη νομοθετική κατοχύρωση που έχει ο ΠΑΟΚ για το δικό του γήπεδο. Όλα είναι εντάξει. Κι αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ".

- Εννοείτε ότι μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να γκρεμίσει το γήπεδο του ΠΑΟΚ και να χτίσει άλλο δίχως να έχει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ΑΕΚ για παράδειγμα;

"Ακριβώς. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για τον ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK