Μπερμπάτοφ: "Δεν υπάρχει κανένα φάουλ"

O Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναφέρθηκε στη πολυσυζητημένη φάση του ακυρωθέντος γκολ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό κι έδωσε τη δική του εκδοσή. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε.

Μπερμπάτοφ: "Δεν υπάρχει κανένα φάουλ"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στη "λευκή ισοπαλία" με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας κι έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο "Δικέφαλος" θα μπορούσε να φύγει με το "τρίποντο" από τη Λιβαδειά, αλλά το γκολ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε από τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο, ο οποίος υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Βούλγαρου επιθετικού στον Τριποτσέρη.

Ο 34χρονος άσος αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη φάση μετά το τέλος του παιχνιδιού και έδωσε τη δική του εκδοχή:

"Εγώ έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία. Για μένα και με βάση την εμπειρία μου από την Αγγλία, δεν υπάρχει κανένα φάουλ στη συγκεκριμένη φάση. Δε μετράει αυτό όμως. Μετράει αυτό που έδωσε ο διαιτητής. Εγώ επειδή έχω αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, λέω ότι ήταν μια διεκδίκηση".

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ άφησε δύο βαθμούς μετά τη σπουδαία νίκη στο Ντόρτμουντ, απάντησε: "Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Θα μπορούσαμε ίσως να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε αλλά δε θέλω να πω κάτι παραπάνω"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-0

VIDEO: Το ακυρωθέν γκολ του Μπερμπάτοφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK