Οι... δύο όψεις του Βιεϊρίνια

Ίσως, τελικά, οι αριθμοί να είναι ο καλύτερος "σύμμαχος" του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει να φέρει πίσω στην Τούμπα τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Το σκεπτικό του Χρύσανθου Δοβλέτογλου, βάσει του οποίου υπάρχει ελπίδα να ξαναφορέσει ο Πορτογάλος τα ασπρόμαυρα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Οι... δύο όψεις του Βιεϊρίνια

Και το αναφέρουμε αυτό διότι ακόμη ο Πορτογάλος άσος ψάχνει τα πατήματά του στην Βόλφσμπουργκ, κάτι που φαίνεται από τις συμμετοχές του με την φανέλα των "Λύκων". Πέρσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν, έπαιξε εννιά φορές, έξι ως βασικός και τρεις ως αλλαγή, ενώ φέτος έχει 16 συμμετοχές, εκ των οποίων οι εννιά είναι από το ξεκίνημα του ματς και οι υπόλοιπες ως αλλαγή, χωρίς να έχει πετύχει, έως τώρα, κάποιο τέρμα.

Γεγονός που σίγουρα δεν ισχυροποιεί την θέση του στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα έρχεται το μήνυμα του κεντρικού χορηγού της Βόλφσμπουργκ, της Volkswagen, πως το νέο έτος θα υπάρξει σφίξιμο στα οικονομικά και ως εκ τούτου θα πρέπει η γερμανική ομάδα να απαλλαχθεί από κάποια συμβόλαια, και η αλλαγή προπονητή στον γερμανικό σύλλογο, που ίσως δράσει υπέρ του ΠΑΟΚ με μία ενδεχόμενη απόφαση ο Πορτογάλος να είναι ένας από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Άλλος παίκτης στον ΠΑΟΚ

Όλα αυτά ενώ στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια... μεσουρανούσε. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το διάστημα που πέρασε στην Τούμπα, μέτρησε 129 συμμετοχές, 28 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, συν τις μαγικές ενέργειες που χάρισε στο κοινό του ΠΑΟΚ, και ήταν ουσιαστικά ο "μαέστρος" του "Δικεφάλου", έναν ρόλο που δεν βρήκε ποτέ στην Βόλφσμπουργκ, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίσει από το πολυάριθμο ρόστερ της γερμανικής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK