"Πάνω από 500.000 ευρώ για Μαντούρο"

"Πρόβλημα το οικονομικό για όλους τους ενδιαφερόμενους" γράφεται στην ιστοσελίδα diariodesevilla.es.

"Πάνω από 500.000 ευρώ για Μαντούρο"

Ο πρώτος που αποχώρησε από την Σεβίλλη ήταν ο Ρουμάνος, Ραούλ Ρουσέσκου, με προορισμό την Μπράγκα, και τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να δοθεί συνέχεια με τον Μαντούρο, όπως γράφεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα diariodesevilla.es.

"Η Ελλάδα, μία πιθανή διέξοδος για τον Μαντούρο" τονίζεται και αναφέρεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για όλους τους ενδιαφερόμενους για τον Ολλανδό μέσο είναι το οικονομικό. "Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, ελπίζει να τον έχει μαζί του, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό.

Ο Ολλανδός μέσος αποτελεί επιθυμία του ΠΑΟΚ, του οποίου ο προπονητής ψάχνει έναν παίκτη με το προφίλ του Μαντούρο, που να μπορεί να παίξει τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην άμυνα. Ο Μαντούρο συνεχίζει να προπονείται με τους συμπαίκτες χωρίς να είναι διαθέσιμος για τον προπονητή του και η Σεβίλλη ψάχνει μία πρόταση που να ικανοποιήσει όλες τις πλευρές για να τον αποδεσμεύσει. Μέχρι στιγμής, πάντως, καμία προσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Η υψηλή τιμή του δεν είναι αποδεκτή από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται και αυτό είναι το πρόβλημα και του ΠΑΟΚ, που πρέπει να καταβάλλει πάνω από 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Χουμπ Στέφενς ξέρει τον Μαντούρο, ο οποίος έκανε εκθαμβωτικό ξεκίνημα στον Αγιαξ", σημειώνεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ ενώ το κείμενο καταλήγει με την σημείωση ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Μαντούρο την περσινή περίοδο ήταν η έλλειψη ρυθμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK