Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης, πρόεδρος ο Βρύζας

"Αποχωρώ για να επιστρέψει η ενότητα". Παραιτήθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας. Όσα παίρνει ο άνεμος… Σχόλιο του Σ. Γκίνα.

Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης, πρόεδρος ο Βρύζας

Στις 3.30 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο όπου θα υποβάλει και επίσημα την παραίτησή του. Στις συζητήσεις με τους συνεργάτες του στη διοίκηση προσπάθησαν να βρουν μια λύση για να εκτονωθεί το έκρυθμο κλίμα στην ομάδα.

Έπεσαν ιδέες στο τραπέζι από το να μείνει απλό μέλος στη διοίκηση μέχρι οτιδήποτε άλλο, καθώς οι συνεργάτες του στη διοίκηση δεν ήθελαν να φύγει. Τελικά επιλέχθηκε ως μοναδική βιώσιμη λύση η αποχώρησή του με απόφαση του ίδιου.

Ήταν αγανακτισμένος και μάλιστα πολύ από τη συμπεριφορά οπαδών εναντίον του και βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Βρύζας ανέλαβε νέος πρόεδρος

Μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Ζήσης Βρύζας με αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Σαχπατζίδη. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης παραμένουν κανονικά στην θέση τους.

Στο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο δεν ήταν παρών, ο απελθών πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης, συζητήθηκαν διάφορα διαδικαστικά θέματα, όπως η παρουσία του νέου προέδρου Βρύζα στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ, ενώ αποφασίσθηκε να γίνουν και ενημερωτικές επαφές με τους μικρομετόχους και τους οργανωμένους οπαδούς με στόχο την πλήρη διαφάνεια της ομάδας σε όλους τους τομείς, αλλά και παρουσίαση όλων των νέων δεδομένων στον κόσμο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη το Δ.Σ. της Εταιρίας αποφάσισε ομόφωνα της θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου να αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας και του αντιπροέδρου ο Δημήτρης Σαχπατζίδης. Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Θόδωρο Ζαγοράκη για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο. Θεωρούμε τη θητεία του από τη θέση του προέδρου εξαιρετικά επιτυχημένη και στέρεα βάση για τη μετέπειτα ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη της ομάδας.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ".

Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης, πρόεδρος ο Βρύζας
zagorakis.jpg INTIME SPORTS

Η δήλωση Ζαγοράκη:

" Οι τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας -μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια- οπαδών μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση, πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής.

Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα. Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ' όλα...

Με τιμή

Θόδωρος Ζαγοράκης

Διαβάστε ακόμη:

Οι λόγοι που οδήγησαν στον αποκλεισμό

Απογοητευμένος ο Ζαγοράκης

Μπόλονι: "Δεν δέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς"

Επεισόδιο Μπόλονι-Επστάιν

Πολιόρκησαν τα γραφεία οπαδοί του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2 (παρ.)

News 24/7

24MEDIA NETWORK