Πάτησε Νάπολη ο ΠΑΟΚ

Κανένα απρόοπτο κατά την διάρκεια της πτήσης που μετέφερε την αποστολή του Δικεφάλου στην Ιταλία.

Πάτησε Νάπολη ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πάτησε περίπου στις 14.10 ώρα Ελλάδας στο αεροδρόμιο της Νάπολη, στην τελική ευθεία για το αυριανό φιλικό με την ομώνυμη ιταλική ομάδα.

Κατά την διάρκεια της πτήσης επικράτησε απόλυτη ηρεμία, ενώ στο αεροδρόμιο την αποστολή περίμεναν τρία πούλμαν που θα μετέφεραν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ και ένα αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε ο Ζήσης Βρύζας.

Θυμίζουμε, ότι για σήμερα (1/8) το βράδυ έχει προγραμματιστεί προπόνηση στον Σαν Πάολο.

Πάτησε Νάπολη ο ΠΑΟΚ

Η θέση της ΠΑΕ για το θέμα Γκαρσία

Το θέμα Γκαρσία, φυσικά, είναι αυτό που κυριαρχεί στις συζητήσεις και όπως προκύπτει από την ενημέρωση που δίνεται από τον επίσημο ΠΑΟΚ, έχει προταθεί στον Ουρουγουανό μία συνεργασία με τα χρήματα που προβλέπονται για οποιονδήποτε από τους συνεργάτες του τεχνικού τιμ και ότι στην παρούσα φάση γίνονται συζητήσεις. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τέλος, δεν μετέφερε προς τα έξω δυσφορία για τη μη παρουσία Γκαρσία στις προπονήσεις.

"Υπήρχαν άνθρωποι που δε με ήθελαν"

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έδωσε την δική του εξήγηση για το γεγονός ότι δεν κατέστη εφικτό να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

"Υπήρχαν άνθρωποι στον ΠΑΟΚ που δε με ήθελαν, ο Ιβάν δεν είχε πρόβλημα", δήλωσε ο Βούκιτς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Arena Press".

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που δεν βρήκε την χρυσή τομή με τον ΠΑΟΚ, ούτε στην τελευταία συνάντηση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου τόνισε πως "ο προπονητής άκουσε άσχημα λόγια για μένα από κάποιους ανθρώπους που δεν με ήθελαν στην ομάδα. Δεν ξέρω ποιος. Μου είπε ότι δεν με χρειάζεται γιατί δεν μπορώ να παίξω πάνω από ένα ημίχρονο. Αυτό δεν είναι αλήθεια".

Συνεχίζοντας είπε: "Αυτό που θέλω να ξέρουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πως έδωσα τα πάντα για την ομάδα τον 1,5 χρόνο που φορούσα τη φανέλα, ήθελα να μείνω αλλά δεν πειράζει. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εγώ θα αγαπώ πάντα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του".

Διαβάστε ακόμη

Χωρίς Ιτάνζ και διεθνείς στην Ιταλία (VIDEOS)

Απέχει από τις προπονήσεις ο χολωμένος Γκαρσία

Έρχονται και οι υπογραφές με Αθανασιάδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK