Λούκας Πέρεθ: "Ο ΠΑΟΚ είναι ο σπουδαιότερος σύλλογος που έπαιξα"

Ο Λούκας Πέρεθ μιλάει για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Λα Κορουνία στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από τον "Δικέφαλο"

Λούκας Πέρεθ: "Ο ΠΑΟΚ είναι ο σπουδαιότερος σύλλογος που έπαιξα"
INTIME SPORTS

Στην ιστοσελίδα της Γαλικίας laopinioncoruna.es, ο Λούκας Πέρεθ δηλώνει: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί εκπληρώνω ένα όνειρο ζωής, να αγωνιστώ στην Ντεπορτίβο. Ήθελα να έρθω στην πόλη μου. Είναι μεγάλη μέρα για εμένα, την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους ανθρώπους που με αγαπούν. Έχω κάνει αρκετά πράγματα στην καριέρα μου, θέλω να δείξω στην Ισπανία το όνομα που έφτιαξα. Είναι πολύ σπουδαίο που μου δίνεται η ευκαιρία να το αποδείξω στην πόλη μου. Στόχος μας είναι η σωτηρία της ομάδας".

Σχετικά με το αν θα ήθελε να συνεχίσει στη Λα Κορούνια μετά το τέλος του δανεισμού του, είπε: "Ελπίζω να συνεχίσω εδώ. Αν αυτό δεν συνεχιστεί, θα είμαι χαρούμενος καθώς θα έχω αγωνιστεί ήδη ένα χρόνο στην Ντεπορτίβο και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό".

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν το ήθελε αυτό (σ.σ. εννοεί την αποχώρησή του από τον "Δικέφαλο"). Με αγαπούσαν και με αντιμετώπισαν εξαιρετικά από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα. Είναι ο πιο σπουδαίος σύλλογος που πήγα ποτέ. Στέλνω τους χαιρετισμούς και τους εύχομαι καλή τύχη για τη φετινή σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK