Πολύ κοντά σε Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές αναμένεται να δώσουν τα χέρια μέσα στο επόμενο διήμερο, επισημοποιώντας την έναρξη της συνεργασίας τους, που είναι, άλλωστε, κοινή τους επιθυμία.

Πολύ κοντά σε Δώνη

Η μίνιμουμ χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Δώνη, εφόσον προκύψει τελεσίδικη συμφωνία, θα είναι διετής, αφού ο Ζήσης Βρύζας θέλει να του αναθέσει την ομάδα με μακροχρόνια προοπτική.

Την Τρίτη ή την Τετάρτη θα έρθει στην Θεσσαλονίκη ο Ολλανδός ατζέντης του Θεσσαλονικιού προπονητή, που εκπροσωπεί και όλο το τεχνικό του τιμ (Αγγελίνας, Μένταν - βοηθοί, Γεωργίτσας - γυμναστής) για το τελικό ραντεβού με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Σ' αυτή την συνάντηση θα οριστικοποιηθούν οι επιμέρους λεπτομέρειες της συμφωνίας, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο την Τετάρτη, καθώς την συγκεκριμένη ημέρα η διοίκηση Βρύζα έχει δεσμευτεί ότι θα γνωστοποιήσει τον νέο προπονητή.

Ο Βρύζας θεωρεί καταλληλότερο για διάδοχο του Λάζλο Μπόλονι τον Δώνη, διότι τον ξέρει καλά, μπορούν και επικοινωνούν σε ικανοποιητικό βαθμό και έχουν ταυτόσημες απόψεις για το ποδόσφαιρο, το στήσιμο και την λειτουργία μιας σύγχρονης ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK