Προπηλακισμοί στην Τούμπα από οπαδούς

Ξέφυγε η κατάσταση κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, αφού υπήρξαν προπηλακισμοί.

Προπηλακισμοί στην Τούμπα από οπαδούς

Οι περίπου 250 εξαγριωμένοι οπαδοί του "Δικεφάλου", που είχαν από νωρίτερα συγκεντρωθεί στον περιβάλλοντα χώρο, στράφηκαν απειλητικά στο πούλμαν και άρχισαν να βρίζουν άπαντες με αφορμή την εικόνα στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. "Νάτοι, νάτοι, οι πρωταθλητές...", ήταν το ειρωνικό σύνθημα που ακουγόταν κατά κόρον όταν εμφανίστηκε το λεωφορείο.

Εκείνος που δέχθηκε τα περισσότερα πυρά ήταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος -ως εκπρόσωπος της διοίκησης- προπηλακίστηκε μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητό του.

Ενόσω διαρκούσε η επίθεση τού φώναζαν "πού είναι ο Βρύζας; γιατί έστειλαν εσένα, εμείς αυτόν θέλουμε και τον Αναστασιάδη", ενώ οι υπόλοιποι έλεγαν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ και της φανέλας του, αλλά και ειρωνικά προς τους ποδοσφαιριστές.

Για τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος εκτός Θεσσαλονίκης για δουλειές της ΠΑΕ, ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί.

Ο Κώστας Λαγωνίδης ήταν ο πρώτος που αποβιβάστηκε από το πούλμαν και σε αυτόν που ξέσπασαν αρχικά ζητώντας του εξηγήσεις για ό,τι έχει συμβεί. " Είστε ερασιτέχνες. Κάνατε τον ΠΑΟΚ ερασιτεχνικό σωματείο. Είχατε λεφτά να φέρετε τον Ντέβιτς και φέρατε τον Νομπόα;", ήταν μερικές από τις ατάκες.

Φραστική επίθεση δέχθηκαν επίσης οι Γλύκος και Κατσικάς. Στον πρώτο χρέωσαν αδιαφορία, ενώ το αυτοκίνητο του δεύτερου δέχθηκε δεκάδες κλοτσιές.

Ταυτόχρονα κάποιος έκλεψε το πορτοφόλι τον Μακ μέσα από το αυτοκίνητό του - ο Σλοβάκος έδειχνε σοκαρισμένος και εξοργισμένος, αν και διαπιστώθηκε ότι αυτό συνέβη πριν από την αναμπουμπούλα.

Η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας υπήρξε αναγκαία για να ηρεμήσει το κλίμα.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν έφυγε με την ομάδα ο Αναστασιάδης

Παραιτήθηκε ο Αναστασιάδης

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μαντούρο (VIDEO+PHOTOS)

Οι αντιδράσεις μετά τη λήξη: ο εξουθενωμένος Μακ κι ο σκυθρωπός Αναστασιάδης (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK