Προπόνηση με απουσίες ο ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

Με αρκετούς παίκτες στα "πιτς" λόγω τραυματισμών συνεχίζει την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Προπόνηση με απουσίες ο ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

Σε αγώνες όπως αυτός με τον Ολυμπιακό και ειδικά εκτός έδρας, η σωστή κυκλοφορία της μπάλας ακόμα και σε συνθήκες πίεσης παίζουν σημαντικό ρόλο. Έτσι, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε να δουλέψει στο passing game της ομάδας του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (5/2) περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο, ασκήσεις 5-2 και positioning games σε καθεστώς πρέσινγκ με το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ να δίνει οδηγίες για γρήγορο παιχνίδι με μία επαφή.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Νίκος Κοροβέσης , ο οποίος όπως φάνηκε στη μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί ορθό μηριαίο κι αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε 4-5 εβδομάδες.

Ο Γιάννης Μυστακίδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με μπάλα, όπως κι ο Χάρης Χαρίσης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Νίκος Μελίσσας γυμνάστηκε μόνος του λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Οι Παναγιώτης Γλύκος , Γκάρι Ροντρίγκες , Μάριν Λέοβατς , Ζάιρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Το Σάββατο (6/2) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK