Προτάθηκε ο Ιμόμπιλε στον ΠΑΟΚ

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στη Σεβίλλη και ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να το εκμεταλλευτεί, κάνοντας το "μπαμ" της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα τις υπόθεσης.

Προτάθηκε ο Ιμόμπιλε στον ΠΑΟΚ

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν θέσει επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει του Ιανουαρίου. Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει διαμηνύσει προς όλες τις πλευρές πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να κάνουν άμεσα τη διαφορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας "Metrosport" στον "Δικέφαλο" έχει προτάθηκε η περίπτωση του Τσίρο Ιμόμπιλε, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Ιταλός επιθετικός ανήκει στην Ντόρτμουντ, όμως το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Όμως, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ιδανικά για τον 25χρονο επιθετικό, καθώς έχει πραγματοποιήσει μόλις 10 συμμετοχές και τις περισσότερες ως αλλαγή.

Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού ακόμη κι αν αποχωρήσει από την Ανδαλουσία κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες για την απόκτησή του, όπως η Νάπολι και η Λιλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK