Πώς ο Λουτσέσκου "ακύρωσε" Σκίμπε και Πέλκα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε... κρύο ντους στους Σκίμπε και Πέλκα οι οποίοι είχαν "γαλανόλευκο" ραντεβού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αλλά ο Ρουμάνος ανέτρεψε τα σχέδιά τους.

Πώς ο Λουτσέσκου "ακύρωσε" Σκίμπε και Πέλκα

Ο Μίκαελ Σκίμπε κάνει ένα τελικό ξεσκαρτάρισμα στο μυαλό του ενόψει των αγώνων μπαράζ με φόντο τη τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου, και τι πιο λογικό να βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ

Ένας από τους παίκτες ήθελε να δει ήταν και ο Δημήτρης Πέλκας, τον οποίο δεν κάλεσε στα δυο τελευταία παιχνίδια της φάσης των ομίλων, κάτι που προκάλεσε αρνητικά σχόλια, κυρίως εντός Τούμπας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου "ακύρωσε" τα σχέδια του Γερμανού Ομοσπονδιακού τεχνικού. Ο Σκίμπε είδε τον Πέλκα να βγαίνει για περίπου 20 λεπτά από τον πάγκο, να κάνει προθέρμανση και να επιστρέφει σε αυτόν...

Ο Πέλκας έφαγε... διπλό "άκυρο" καθώς όχι μόνο δεν αγωνίστηκε - έχοντας ψηφιστεί από τους φίλους του ΠΑΟΚ MVP του περασμένου μήνα - αλλά έχασε και την ευκαιρία να αγωνιστεί με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας στις κερκίδες.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK