Στις 9 Δεκεμβρίου δικάζονται οι 46 οπαδοί

Στις 9 Δεκεμβρίου ορίστηκε η τακτική δικάσιμος για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι δημιούργησαν ένταση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και αφέθηκαν ελεύθεροι το πρωί της Πέμπτης (12/9).

Στις 9 Δεκεμβρίου δικάζονται οι 46 οπαδοί

Στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν την Πέμπτη (12/9) το πρωί οι 46 οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελλήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης (11/9) έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Εκεί απολογήθηκαν στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, με την τακτική δικάσιμο να ορίζεται για τις 9 Δεκεμβρίου. Οι 46 οπαδοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και παραβίασης του νόμου για τις φωτοβολίδες.

Νωρίτερα είχε εκδοθεί δελτίο Τύπου για τα χθεσινά γεγονότα, το οποίο ανέφερε:

"Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (11-09-2013), στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, (46) άτομα ηλικίας 16 έως 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της "Διατάραξης κοινής ειρήνης" και Νόμου Περί "Βεγγαλικών και Φωτοβολίδων".

Ειδικότερα, τα ανωτέρω άτομα, τα οποία έφεραν διακριτικά αθλητικής ομάδας της Θεσσαλονίκης, προέβησαν σε ρίψη αντικειμένων (γυάλινων φιαλών, κροτίδων και πυρσού) σε είσοδο οικοδομής, οπού στεγάζονται γραφεία πολιτικού κόμματος.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK