Συνέντευξη στον εαυτό του ο Μπερμπάτοφ: "Ήρθα για να παίζω, όχι να κάθομαι στον πάγκο"

Μέσω μια απίστευτης ανάρτησής του στο facebook, o επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παραχώρησε συνέντευξη στον εαυτό του (!) και σχολίασε την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και το πως αισθάνεται στον δικέφαλο του Βορρά.

Συνέντευξη στον εαυτό του ο Μπερμπάτοφ: "Ήρθα για να παίζω, όχι να κάθομαι στον πάγκο"

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκαρφίστηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για να μιλήσει για πρώτη φορά για τα όσα έχει ζήσει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Ο Βούλγαρος επιθετικός μέσω ανάρτησής του στο facebook πήρε συνέντευξη από τον εαυτό του (!) καθώς όπως επισημαίνει ο ίδιος οι δημοσιογράφοι λένε "ανοησίες" και δεν μπορεί να μιλήσει μαζί τους.

Διαβάστε τους απίστευτους διαλόγους του "δημοσιογράφου Μπερμπάτοφ, με τον παίκτη Μπερμπάτοφ".

-Γεια, πως είσαι...

-Γεια. Είμαι καλά, αλλά απογοητευμένος. Χάσαμε από την ΑΕΚ και είδα την κόκκινη κάρτα.

-Νομίζεις ότι ήταν κόκκινη κάρτα;

-Ναι. Ο παίκτης της ΑΕΚ με κρατούσε και με εμπόδιζε από το να πάρω καλύτερη θέση στην περιοχή και πραγματικά ήμουν θυμωμένος και νευριασμένος και με ανάγκασε να τον χτυπήσω.

-Ναι, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να χτυπήσεις κάποιον! Πολλοί παίκτες συγκρατούν τα νεύρα τους στη διάρκεια των αγώνων.

-Ναι, είναι αλήθεια. Δεν είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει ή μου αρέσει στο ποδόσφαιρο όταν βλέπω ή όταν παίζω, αλλά ο καθένας μπορεί να χάσει τον έλεγχο και να ξεφύγει κάνοντας κάτι ανόητο.

-Για ποιο λόγο ήσουν τόσο εκνευρισμένος και θυμωμένος;

-Εξαιτίας του γεγονότος ότι παρακολουθούσα το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη, κατάφερε να σκοράρει. Επειδή δεν έπαιζα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω.

Ήταν ένα ντέρμπι και ο λόγος που ήρθα ήταν ακριβώς για αυτά τα παιχνίδια, στα οποία με την ποιότητα και την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, όχι για να μένω στον πάγκο χωρίς να κάνω κάτι. Συνέβη , όμως, το αντίθετο.

-Και φυσικά είσαι απογοητευμένος γι' αυτό;

-Ναι. Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτή την περίπτωση αντέδρασα άσχημα απέναντι σε έναν συνάδελφο μιας άλλης ομάδας. Και δεν είμαι τέτοιος παίκτης, δεν ψάχνω την ένταση, αυτό είναι κάτι γνωστό, αλλά σε αυτή την περίπτωση συνέβη το αντίθετο και ζητώ συγγνώμη.

-Και τώρα;

-Τώρα θα υποστώ τις συνέπειες της πράξης μου. Τρεις αγωνιστικές τιμωρία. Και γι' αυτό ζητώ συγγνώμη από την ομάδα!

-Κάποια ΜΜΕ λένε ότι δεν θέλεις να παίξεις άλλο για τον ΠΑΟΚ;

-Αυτός είναι και ο λόγος που δίνω αυτή τη συνέντευξη σε εσένα και όχι σε ανθρώπους που λένε ανοησίες όπως αυτή. Δεν είναι αλήθεια αυτό και με τέτοια πράγματα κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Ή κάποιοι άλλοι λένε: 'Κοίτα τον, δεν θέλει να παίξει και αυτός είναι ο λόγος που πήρε την κόκκινη κάρτα. Φυσικά αυτό δεν είναι αλήθεια. Και η αλήθεια είναι η εξής...

Δεν είναι δυνατόν να είμαι χαρούμενος που δεν παίζω και η ομάδα να με πληρώνει με πολύ καλά λεφτά δεδομένης και της κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα. Και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, με την ποδοσφαιρική ποιότητά μου και το βλέπετε και το έχω δείξει σε όλη την καριέρα μου.

Συνέντευξη στον εαυτό του ο Μπερμπάτοφ: "Ήρθα για να παίζω, όχι να κάθομαι στον πάγκο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποβολή μετά από 14 χρόνια για τον Μπερμπάτοφ!

Κινδυνεύει να "χάσει" Ολυμπιακό ο Μπερμπάτοφ

VIDEO: Το χτύπημα του Μπερμπάτοφ σε αντίπαλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK