Αναστασιάδης: "Τα 115 λεπτά καλής άμυνας κανείς δεν τα θυμάται"

Πως ο τελικός του Μουντιάλ... ενέπνευσε τον Αγγελο Αναστασιάδη κατά την διάρκεια της χθεσινής (14/7) προπόνησης.

Αναστασιάδης: "Τα 115 λεπτά καλής άμυνας κανείς δεν τα θυμάται"

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν θέλει οι παίκτες του να χάνουν την συγκέντρωσή τους σε κανένα σημείο του αγώνα. Για να τους περάσει το μήνυμα έφερε ως παράδειγμα τον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ Αργεντινής και Γερμανίας.

"Είδατε ότι για 115' η Αργεντινή έπαιζε καλή άμυνα. Αλλά ήρθε εκείνο το δευτερόλεπτο, όπου ο κεντρικός της αμυντικός έχασε τον Γκέτσε, ενώ θα μπορούσε να είχε τελειώσει τη φάση. Το γκολ αυτό έκρινε έναν παγκόσμιο τίτλο. Τα 115' καλής άμυνας κανείς δε τα θυμάται. Όλοι θυμούνται αυτό το δευτερόλεπτο" είπε χαρακτηριστικά.

"Θα αφανίσουμε κάθε αντίπαλο"

Σε κάποια άλλη στιγμή του προγράμματος ο Αναστασιάδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν επιθετική άμυνα. "Αν το μάθετε αυτό και συνεργάζεστε όπως πρέπει, θα αφανίσουμε κάθε αντίπαλο. Καταλάβατε;" είπε και στη συνέχεια περίμενε από τους παίκτες του να κάνουν τις σωστές ασκήσεις.

Ακόμη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ χθες επέμεινε αρκετά στις στημένες φάσεις. Ηθελε οι παίκτες του να σουτάρουν σωστά... "με το γόνατο και όχι με τον κ..λο" όπως λέει. Κάποια στιγμή τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, μέχρι που ο Πόζογλου εκτέλεσε άψογα στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι και ο Αγγελος πήγε και του έδωσε το χέρι για να τον συγχαρεί.

Διαβάστε ακόμη:

Φορτούνης: "Σήμερα αποφασίζω"

Κατσικάς: "Η τράπουλα ανακατεύεται από την αρχή..."

"Επανήλθε για Ενό ο ΠΑΟΚ"

Έτσι το σκέφτεται ο Άγγελος

News 24/7

24MEDIA NETWORK