Τεχνοκρατική ενίσχυση στον ΠΑΟΚ

Με τις επικείμενες προσλήψεις του οικονομικού και του εμπορικού διευθυντή ενισχύεται το τεχνοκρατικό προφίλ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε μια προσπάθεια εκσυχρονισμού της εταιρείας από την διοίκηση του Ζήση Βρύζα.

Τεχνοκρατική ενίσχυση στον ΠΑΟΚ

Οι διοικούντες έχουν καταλήξει, μετά την αξιολόγηση πολλών βιογραφικών με διαφανείς διαδικασίες, στους επιλεγέντες για την θέση του νέου οικονομικού και του νέου εμπορικού διευθυντή. Τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν, εκτός απρόοπτου, την Δευτέρα.

Και οι δυο, εκτός από τα απαραίτητα ακαδημαϊκά προσόντα, έχουν δουλέψει σε μεγάλες εταιρείες επί πολλά χρόνια και διαθέτουν την αναγκαία εμπειρία της αγοράς. Ο στόχος της πρόσληψής τους είναι διττός: η τήρηση της τάξης και του ελέγχου στα οικονομικά και η ταυτόχρονη διεύρυνση των εσόδων της ΠΑΕ από χορηγίες και άλλες εμπορικές συμφωνίες. Βεβαίως, παρότι δεν αναφερόταν ως όρος στην προκήρυξη, είναι αυτονόητα αμφότεροι και ΠΑΟΚτσήδες.

Ο Βρύζας και οι συνεργάτες του συνεχίζουν τις ζυμώσεις με επιχειρηματίες για την στελέχωση της διοίκησης, η θητεία της οποίας θα ανανεωθεί κατά τα φαινόμενα τον Μάιο, διότι και ο σχεδιασμός της είναι ολοφάνερα μακροπρόθεσμος.

Οι προτεραιότητες εστιάζονται αναπόφευκτα στον οικονομικό τομέα. Οι διοικούντες κάνουν έναν καθημερινό αγώνα για να «κλείσουν» τρύπες, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολύ μεγάλες και η αγορά «νεκρή». Μέχρι και οι εισπράξεις από τα εισιτήρια έχουν πέσει αισθητά.

Μόνο για την πρόσφατη ρύθμιση στην εφορία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις αρχές Απριλίου θα πρέπει να καταβάλει δόση 250.000 ευρώ, ενώ είναι «μαζεμένες» τον ίδιο μήνα και πολλές δόσεις συμβολαίων παικτών, μεταφερόμενες χρονικά από το παρελθόν.

Στα αγωνιστικά, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ τέθηκε στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για τον αγώνα στο Αγρίνιο, από τον οποίο θα απουσιάσουν και πάλι οι τραυματίες Βλάνταν Ίβιτς, Αραούχο Ετό, Ντάριο Κρέσιτς και Γιώργος Κατσικάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK