Τέλος ο Μπόλονι

Παρά το γεγονός ότι ο Λάζλο Μπόλονι δέχθηκε να μειωθούν οι αποδοχές του, αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με απόφαση της διοίκησης λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. O Σ. Γκίνας έχει το χρονικό του "βελούδινου" διαζυγίου, το οποίο είχε προαναγγείλει το Contra.gr.

Τέλος ο Μπόλονι

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Ρουμάνου τεχνικού και τους ανακοίνωσε την απόφαση της διοίκησης για λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, λόγω "ασυμφωνίας χαρακτήρων".

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ο Μπόλονι δέχτηκε μείωση, αλλά όχι στα επίπεδα που ήθελε ο ΠΑΟΚ. Ο βασικός, όμως, λόγος της πρόωρης λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι η διάσταση απόψεων και η διαφορετική φιλοσοφία που έχει για το ποδόσφαιρο με τον Ζήση Βρύζα.

Εδώ και αρκετό διάστημα δεν ταίριαζαν καθόλου οι απόψεις τους για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς, ενώ του καταλογιζόταν ότι σε καμία περίπτωση δεν "κέρδισε" τα αποδυτήρια. Έτσι το "βελούδινο" διαζύγιο όπως είχε προαναγγείλει προ ημερών το Contra.gr ήταν αναμενόμενο από την πρώτη συνάντηση διοίκησης και προπονητή μετά την λήξη των πλέι οφ.

Πλέον, η συζήτηση του Κωνσταντινίδη με τους εκπροσώπους του επικεντρώνεται στην αποζημίωση που θα λάβει για την πρόωρη λύση της συνεργασίας του ο Μπόλονι. Βάση της ρήτρας δικαιούται 200.000 ευρώ, αλλά γίνεται διαπραγμάτευση πάνω σ’ αυτό το θέμα για να τελειώσει και τυπικά το κεφάλαιο του Ρουμάνου τεχνικού για τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK