Τζιόλης: "Δεν έχουμε καμία δικαιολογία"

Ευθύνες στους στον ίδιο και τους συμπαίκτες του καταλόγισε ο Αλέξανδρος Τζιόλης μετά την "λευκή" ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Τζιόλης: "Δεν έχουμε καμία δικαιολογία"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το ματς:

"Δεν έχουμε κάποια δικαιολογία προφανώς. Είμαστε αδικαιολόγητοι. Κακό αποτέλεσμα, κακή εμφάνιση… Έχουμε ευθύνες φυσικά. Παίζουμε στον ΠΑΟΚ και κάνουμε πρωταθλητισμό. Πρέπει να έχεις ευθύνες από μόνος σου. Όταν δεν κερδίζεις το παιχνίδι ακούγονται γιουχαΐσματα από τον κόσμο".

Για το τι έχει συμβεί μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης:

"Δεν ξέρω ακριβώς αν άλλαξε κάτι. Σήμερα δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πείραμα. Δεν είχαμε δικαιολογία ότι κάναμε κάτι που δεν ξέραμε. Το σύστημα, που λέτε κι εσείς, ήταν το ίδιο. Κάναμε μια κακή εμφάνιση απέναντι σε έναν υποτίθεται αδύναμο αντίπαλο".

Για το πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση:

"Στα εύκολα όλα είναι καλοί. Όταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα, εκεί πρέπει ο καθένας μας να δείξει την αξία μας και την προσωπικότητα του. Δε σκέφτομαι αρνητικά. Σκέφτομαι θετικά. Δε γίνεται να λέμε ότι γυρνάει μια αρνητική κατάσταση, πρέπει να τα γυρίσουμε. Πρέπει ο καθένα σαν βάλει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του και να βρούμε τον τρόπο να το γυρίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0

Την έπεσαν στον Τζαβέλλα: "τα άκουσε" από τους οπαδούς

Εκνευρισμένος αποχώρησε ο Τούντορ από τη συνέντευξη Τύπου

News 24/7

24MEDIA NETWORK