Βελτιώνεται η κατάσταση του Κίτσιου

Την Δευτέρα υποχώρησαν οι ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη και την Τρίτη (4/8) ο Στέλιος Κίτσιου θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Βελτιώνεται η κατάσταση του Κίτσιου

Θετικά μηνύματα προέκυψαν την Δευτέρα (3/8) στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον τραυματισμό του Στέλιου Κίτσιου.

Οι υποχωρήσεις στον λαγονοψοΐτη υποχώρησαν, ο αμυντικός ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα και την Τρίτη (4/8) θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Στέφανος Αθανασιάδης, Χάρης Χαρίσης και Στέλιος Πόζογλου, ενώ στο πρόγραμμα της Δευτέρας δόθηκε βάρος στο πρέσινγκ.

Τέλος, την Τρίτη θα ανακοινωθεί η αποστολή για το εκτός έδρας ματς με την Σπαρτάκ Τρνάβα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ