Χωρίς Ολίσε στον ημιτελικό

Ο Γιώργος Δώνης θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Σεκού Ολίσε, ο οποίος δεν θα δώσει το "παρών" στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης εξαιτίας τραυματισμού.

Χωρίς Ολίσε στον ημιτελικό
WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός εξετάστηκε και διεφάνη ότι δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το οίδημα στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων.

Ο Κώστας Σταφυλίδης επέστρεψε από τη Γερμανία και ακολούθησε χαλαρό ατομικό πρόγραμμα ενώ χαλαρό τρέξιμο έκανε και ο Βούκιτς. Μόνος του προπονήθηκε ο Κατσικάς, ενώ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος εντάχθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Πριν από την προπόνηση ο Γιώργος Δώνης έδειξε σε βίντεο κομμάτια από αγώνες του προσεχούς αντιπάλου, αλλά και φάσεις από πρόσφατους αγώνες του ΠΑΟΚ μιλώντας για θέματα τακτικής στους ποδοσφαιριστές του.

Τέλος, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα με το Λεβαδειακό. Το πρόγραμμα περιείχε χαλάρωμα με τρέξιμο στο γήπεδο και θεραπείες αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων τεχνικής και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK