Υπέγραψε κι έφυγε ο Σίλντενφελντ

Επισημοποιήθηκε και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η συμφωνία με τον Ντιναμό Μόσχας για το δανεισμό του Κροάτη στόπερ Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Υπέγραψε κι έφυγε ο Σίλντενφελντ

Ο νεοαποκτηθείς άσος, αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του, αναχώρησε για τη Μόσχα προκειμένου να τακτοποιήσει τα της μόνιμης εγκατάστασής του στη Θεσσαλονίκη. Τη Δευτέρα θα αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ανέφερε: " Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Gordon Schildenfeld, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από την Dynamo Moscow.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1985, μετά την υπογραφή του συμβολαίου, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, αναχώρησε για την Μόσχα και θα επιστρέψει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί τον όγδοο σταθμό της καριέρας του Gordon Schildenfeld. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα to 2001 με την Šibenik και ακολούθησαν Dinamo Zagreb, Beşiktaş, MSV Duisburg, Sturm Graz, Eintracht Frankfurt, Dynamo Moscow.

Ο Gordon Schildenfeld επέλεξε το Νο 13 στη φανέλα του".

Η αποστολή του Δώνη για Ατρόμητο

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε χαλαρούς ρυθμούς για όσους έπαιξαν κόντρα στην Καλλιθέα και με ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων και οικογενειακό διπλό για τους υπόλοιπους ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή.

Με την ομάδα προπονήθηκε ο νεαρός Λάζαρος Μωυσιάδης που ξεπέρασε πλήρως τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί το καλοκαίρι. Μετά το τέλος, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα εναντίον του Ατρόμητου.

Σε αυτή μετέχουν οι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο.

Τιμωρημένοι για τον αγώνα της Κυριακής είναι οι τιμωρημένοι Βιβιάν και Φωτάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK