Δώδεκα γκολ για τα παιδιά

Σ' ένα παιχνίδι διαφορετικού χαρακτήρα, οι παλαίμαχοι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, υποδέχτηκαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΣΑΠ, σε μία αναμέτρηση της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα "Φλόγα", του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νέο-πλασματική ασθένεια.

Δώδεκα γκολ για τα παιδιά

Τα γκολ για την αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) πέτυχαν: Γιώργος Παπανδρέου (4), Λευτέρης Βελέντζας (3) και από ένα οι Λάκης Παπαϊωάννου και Στέφανος Μπορμπόκης. Τα γκολ των βετεράνων του ΠΑΣ πέτυχαν Θανάσης Χαρίσης, Χρήστος Κατσίφας και Μάκης Μαρούλης.

Διαιτητής του αγώνα ο Τσιούρης με βοηθούς τους Μασαλά και Μαλισόβα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κώτσιας, Νέος, Οικονόμου, Κοντοδήμας, Κλείτσας, Γιάτσος, Μπελά, Ταχίρι, Μπουτσουρής, Κοντογιωργάκης και Λιάκος. Αγωνίστηκαν και οι Μάστακας, Μαρούλης, Χαρίσης, Ζώης, Τζιάλλας, Τσάλλης, Κατσίφας και Ζαβογιάννης.

ΠΣΑΠ: Ατματζίδης, Μάντζιος, Καπετανόπουλος, Βαμβακούλας, Ξανθόπουλος, Λαγωνίδης, Καραισαρίδης, Φραντζέσκος, Παπανδρέου, Παπαϊωάννου, Μπορμπόκης. Αγωνίστηκαν και οι Αρδίζογλου, Βελέντζας, Βαζιουράκης, Καραμπετάκης και Παϊπέτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK