Κόπηκε στα τεστ ο Νέμεθ

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στάθηκαν η αφορμή να ολοκληρωθεί προτού καλά αρχίσει η συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κρίστιαν Νέμεθ.

Κόπηκε στα τεστ ο Νέμεθ

Ο 23χρονος Ούγγρος επιθετικός μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από την πόλη με προορισμό την Ολλανδία, όπου και θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Εν τω μεταξύ, μετά από ένα αρκετά έντονο Σαββατοκύριακο, με πολλή κουβέντα για τη διαιτησία και την ήττα από τον Αστέρα, ο Άγγελος Αναστασιάδης επιχειρεί να επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οι επιστροφές ορισμένων ποδοσφαιριστών δίνουν... ανάσες στον Έλληνα τεχνικό, με τους Φέγκρους, Τζημόπουλο και Ανδράλα να τίθενται και πάλι στη διάθεσή του. Βέβαια η επανένταξη των τριών ποδοσφαιριστών σε κανονικούς ρυθμούς θα γίνει προοδευτικά, αφού έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις. Σίγουροι θεωρούνται οι Κώτσιος, Ντε Βινσέντι, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές της τιμωρίας τους.

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν κάρτες, όπως αποφασίστηκε από το τεχνικό επιτελείο, ο Πατσατζόγλου θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Δόξα (15/02), ενώ ο Μπεσέρα στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Για τον εν λόγω αγώνα τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την Τρίτη. Οι τιμές θα κυμαίνονται από 10 έως 40 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK