O Αλβανός Αντι Λίλα του ΠΑΣ στα επεισόδια (video+photos)

Eκ των πρωταγωνιστών του μεγάλου καυγά μεταξύ των Σέρβων και των Αλβανών διεθνών στο παιχνίδι του Βελιγραδίου ήταν ο Αντι Λίλα.

O Αλβανός Αντι Λίλα του ΠΑΣ στα επεισόδια (video+photos)

Ο χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο εκ των πρώτων Αλβανών παικτών που έσπευσε κοντά στον Μίτροβιτς όταν ο τελευταίος κατέβασε από το ελικοπτεράκι τη σημαία με τη μεγάλη Αλβανία έτσι όπως την οραματίζεται ο αλβανικός εθνικισμός.

Ο Λίλα έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκεται πολύ κοντά στον Σέρβο διεθνή και ήταν ο πρώτος που ζήτησε το λόγο για την ενέργειά του. Φαίνεται άλλωστε καθαρά και στην παρακάτω φωτογραφία που παραθέτουμε.

O Αλβανός Αντι Λίλα του ΠΑΣ στα επεισόδια (video+photos)

Λίγο αργότερα, οι φωτογραφίες εικονίζουν τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ να συμπλέκεται με Σέρβο οπαδό που εισέβαλε στο γήπεδο σε μία προσπάθεια να προστατεύσει τους συμπαίκτες του που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε κίνδυνο.

Στον ΠΑΣ ο Λίλα αγωνίζεται από το 2011 με μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια. Με τους Ηπειρώτες έχει καταγράψει 87 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ έχει πετύχει και πέντε γκολ.

Με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη κάνει 50 συμμετοχές και είναι εκ των βασικών στελεχών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των γειτόνων.

Διαβάστε ακόμη

Εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ξύλο στο Βελιγράδι

News 24/7

24MEDIA NETWORK