Πετράκης: "Αφιερωμένη στον Παναγιώτη"

Στον Παναγιώτη Γκέκα, φίλαθλο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, αφιέρωσε ο Γιάννης Πετράκης τη νίκη της ομάδας του επί της Νίκης Βόλου.

Πετράκης: "Αφιερωμένη στον Παναγιώτη"

"Θέλαμε όλοι μαζί να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Γκέγκα και στην οικογένειά του. Ήταν μια σπουδαία μέρα για μας σήμερα. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, που τη θέλαμε πολύ. Είχαμε να κερδίσουμε αρκετό καιρό στο γήπεδό μας. Σε όλη τη διάρκεια η ομάδα ήταν σοβαρή, συγκεντρωμένη και σεβαστήκαμε την ομάδα της Νίκης Βόλου. Νομίζω ότι όλο αυτό το πακέτο μας έδωσε τη νίκη.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι προηγηθήκαμε σε καίρια σημεία του παιχνιδιού και μας βοήθησε για την καλύτερη διαχείριση. Στο α' παίξαμε με καλή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, η διαφορά στα δύο 45λεπτα είχε να κάνει με την τελική πάσα, που την είχαμε στο β' μέρος. Έχουμε μπροστά μας 15 μέρες τα παιδιά να ευχαριστηθούν το σημερινό αποτέλεσμα και να δουλέψουμε το επόμενο ματς", είπε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης.

Ερωτηθείς για τις ευκαιρίες που κερδίζουν παίκτες, οι οποίοι μπαίνουν στην ενδεκάδα απάντησε: "Για μένα είναι σημαντικό να έρχονται παιδιά από πίσω που να ανταποκρίνονται καλά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα πατώντας κουμπιά. Τα παιδιά μου δείχνουν ότι μπορούν κι εγώ με σύνεση δίνω τις ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή. Αυτήν την εμπιστοσύνη που δείχνω είναι στο χέρι τους να την εκμεταλλευτούν και να πάνε πιο ψηλά".

Όσον αφορά τις δύο αλλαγές που έγιναν στο ημίχρονο, ο Γιάννης Πετράκης είπε ότι ο Άντραζ Στρούνα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο μετατάρσιο κι ο Θοδωρής Μπέριος ένιωσε βάρος στον προσαγωγό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK