Πετράκης: "Ευχαριστημένος από τη νοοτροπία, κερδίσαμε δίκαια"

Ο Γιάννης Πετράκης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Πανθρακικό, ενώ αναφέρθηκε στην επιλογή να αφήσει ορισμένους βασικούς παίκτες στον πάγκο.

Για την επίμονη προσπάθεια των παικτών του να ξεπεράσουν και το άγχος που τους διακατείχε, μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης. Η νίκη του ΠΑΣ μετά από περίπου ένα μήνα, έφερε ξανά την ηρεμία και σίγουρα άλλαξε την ψυχολογία, όπως τόνισε ο έμπειρος προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για μας, που έπρεπε να το κερδίσουμε. Υπήρχε άγχος, όλοι είχαν επίγνωση της δυσκολίας και της κατάστασης. Παίζαμε με μια ομάδα που είχε κίνητρο και ήταν σε καλή κατάσταση. Με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο, στο οποίο δεν μπήκαμε καλά και κινδυνεύσαμε, μετά παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ. Πιο πολύ είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία των παιδιών. Κερδίσαμε δίκαια, συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια".

Αν θα σπάσει η κακοδαιμονία μετά τη σημερινή νίκη: "Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβαίνουν όλα. Άλλα μπορούμε να τα επηρεάζουμε, άλλα όχι για την εξέλιξη ενός ματς. Πρέπει να επηρεάζουμε το κομμάτι εκείνο που μπορούμε. Δουλεύουμε καθημερινά για το καλό αποτέλεσμα. Η αξία πάντα υπάρχει στην ομάδα".

Αν κάνει καλό ο πάγκος σε ορισμένους παίκτες (σ.σ. σήμερα ήταν ο Στρούνα): "Όλους τους παίκτες τους εμπιστεύομαι και το έχω δείξει. Αυτό έχει να κάνει με την κατάσταση που βρίσκεται κάθε φορά ο κάθε παίκτης. Εγώ επιβραβεύω το σωστό. Αυτός που δικαιούται παίρνει την ευκαιρία".